Ponturi tenis Sabalenka – Swiatek, World Tennis League, 23-12-2022  

Home » Ponturi tenis Sabalenka – Swiatek, World Tennis League, 23-12-2022  

Seria pariurilor din tenis continuă cu meciurile de la World Tennis League. Analizăm duelul Sabalenka – Swiatek, din cea de-a 5-a zi de la turneu. Meciul e programat pe terenul central și va începe în jur de ora 17:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Sabalenka – Swiatek, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Sabalenka – Swiatek, World Tennis League 2022

Aryna Sabalenka: Formă sportiv 

Aryna Sabalenka a jucat un singur meci la competiția din Emiratele Arabe Unite, pierdut cu Elena Rybakina. A fost 6-0, 1-6, 6-10, la capătul unui meci în care bielorusa a oscilat în evoluții. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Cumva de înțeles, mai ales că e un turneu amical, dar și pentru că Aryna e de felul ei o jucătoare inconstantă. Alternează des momentele bune cu cele în care pare de nerecunoscut. 

În al doilea meci de la WTL 2022, Sabalenka va da peste lidera mondială, Iga Swiatek, într-un meci ce se anunță mai mult decât interesant. Nu ar fi exclus să vedem însă un nou meci scurt! 

Iga Swiatek: Formă sportiv 

Iga Swiatek e deja la al treilea meci de la WTL 2022. În primele două partide a trecut fără probleme de Garcia și Pavlyuchenkova, de fiecare dată în minimum de seturi.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Lidera mondială a tratat cu seriozitate și aceste partide, chiar dacă au doar caracter amical. Serviciul, lovitura de dreapta, dar și returul au funcționat la parametri optimi pentru jucătoarea din Polonia. 

Meciul cu Sabalenka pare a fi la îndemână, dar Iga are nevoie de un nou joc bun pentru a putea trece și de bielorusă. Dacă va fi la un nivel asemănător cu cel din primele partide, credem că vom vedea o nouă victorie a liderului mondial! 

Meciuri directe Sabalenka – Swiatek 

De 6 ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare, iar raportul este de 4-2 în favoarea polonezei. Ultimul duel direct a avut loc în această toamnă, la WTA Finals, când Aryna s-a impus în trei seturi. 

Ponturi Pariuri Sabalenka – Swiatek 

Victorie 2-0 la seturi Iga Swiatek cotă 1,80 Superbet 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Iga a fost mult mai sigură la acest turneu și credem că poate să se impună lejer și în fața bielorusei. Daca nu va reuși să joace atent, Aryna va fi taxată imediat de către poloneză. Mizăm pe succesul în minimum de seturi a sportivei din Polonia! 

Victorie Swiatek și sub 19,5 game-uri (Swiatek câștigă și maxim 19 game-uri disputate) cotă 2,07 Betano 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Iga Swiatek nu a cedat set, dar mai mult decât atât, a domiant duelurile avute. Sabalenka e o jucătoare mai puternică, dar greșește și mai mult. Dacă nu se va schimba ceva față de partidele anterioare, credem că Iga va câștiga și vom avea maxim 19 game-uri disputate. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status