Ponturi tenis Sabalenka – Rybakina, 2022 World Tennis League, 20-12-2022  

Home » Ponturi tenis Sabalenka – Rybakina, 2022 World Tennis League, 20-12-2022  

World Tennis League continuă cu alte două super confruntări. Deschidem seria pariurilor cu meciul fetelor, disputa disputa dintre bielorusa Aryna Sabalenka, numărul 5 WTA și kazaha Elena Rybakina, numărul 21 WTA. Partida este prima a zilei și va începe în jur de ora 17:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Sabalenka – Rybakina, dar și pariurile alese, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Sabalenka – Rybakina, World Tennis League 2022

Aryna Sabalenka: Formă sportiv 

Aryna Sabalenka a avut un sezon bun și a reușit să se mențină la nivelul din 2021. Iar anul l-a încheiat în forță, cu finala la WTA Finals, acolo unde însă a cedat în fața altei jucătoare în mare formă în 2022, Caroline Garcia. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

A fost de altfel ultimul meci jucat de către Sabalenka, pe 8 noiembrie. Noul sezon stă să înceapă, în mai puțin de două săptămâni, iar turneul din Dubai se anunță o oportunitate perfectă de antrenament. 

Primul meci e contra câștigătoarei de la Wimbledon, iar disputa se anunță pe măsură. Nu ar fi exclus să vedem un meci decis în prelungiri sau tie-break! 

Elena Rybakina: Formă sportiv  

Elena Rybakina a avut un sezon foarte bun. Jucătoarea din Kazakhstan avut cel mai bun parcurs la Wimbledon, acolo unde s-a încoronat campioană în premieră la un Grand Slam.  

Ultimele meciuri jucate de Elena au fost în Billie Jean King Cup, acolo unde a câștigat dispua cu Dart, dar a pierdut meciul cu Paula Badosa. Eșecul contra ibericei a fost pe data de 9 noiembrie, înfrângere suferită în trei seturi. 

Rybakina va debuta la competiția din Emirate contra uneia dintre cele mai puternice jucătoare din circuit. Atât la propriu, cât și la figurat. Meciul se anunță disputat și posibil cu set decisiv. 

Meciuri directe Sabalenka – Rybakina 

De trei ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare, iar raportul este de 3-0 în favoarea sportivei din Belarus. Ultimul duel direct a fost anul trecut, la Wimbledon, când Aryna s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Sabalenka – Rybakina 

Victorie Aryna Sabalenka – cotă 1.53 Betano 

Aryna Sabalenka a terminat sezonul în forță, cu finala la WTA Finals. Doar neatenția, dar și neșansa au făcut ca bielorusa să rateze trofeul. Primul meci după mai bine de o lună și jumătate de pauză nu va fi deloc ușor, dar Saba are toate armele pentru a se impune. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Total game-uri meci – peste 18,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 19 game-uri) – cotă 1,48 Unibet 

Meciul va fi disputat și echilibrat. Ambele jucătoare dețin un serviciu bun și game-urile ar trebui să curgă ușor. În condițiile date, suntem de părere că linia va fi atinsă ușor, chiar și în două seturi. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status