❌ Rybakina – Ostapenko, Roma WTA, 19 Mai

Home » ❌ Rybakina – Ostapenko, Roma WTA, 19 Mai

Careul de ași al turneului de la Roma propune meciuri tenis extrem de atractive pe circuitul feminin, acolo unde lăsat loc liber pentru oricine să câștige odată cu eliminarea favoritei nr. 1, Iga Swiatek. Meciul Rybakina – Ostapenko este programat vineri, 19 mai, în semifinalele turneului de la Roma, nu mai devreme de ora 14:00, în transmisiune directă pe canalele Digi Sport.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Rybakina – Ostapenko

Elena Rybakina (Kazahstan) – 23 ani – locul 6 WTA

Fără să fie neapărat o specialistă a suprafeței de zgură, Rybakina are o bună oportunitate să-și treacă în cont un succes important printr-un eventual titlu câștigat la Roma. Ca să ajungă cu adevărat o jucătoare de top, Rybakina este conștientă că trebuie să-și ridice nivelul și pe această suprafață mai puțin prietenoasă pentru stilul său.

Pe parcursul său de până acum de la Roma, Rybakina a reușit victorii la Paolini (7-6 și 6-1) și la Vondrousova (6-3, 6-3), două adversare care i se potriveau ca stil de oponente. A beneficiat și de două tururi trecute ca urmare a abandonului a două adversare. Mai întâi, în șaisprezecimi, când rusoaica Kalinskaya a renunțat când era 4-3 pentru Rybakina (primul set). Iar al doilea abandon de care a beneficiat Elena a fost chiar în sferturi, cu Iga Swaitek. După 2-6, 7-6, 2-2, Rybakina s-a calificat în careul de ași al turneului de la Roma, grație faptului că poloneza s-a retras.

Inclusiv Rybakina s-a retras de la un turneu de zgură, cel indoor de la Stuttgart, la 1-6, 1-3 cu Haddad Maia, după ce trecuse de Neimeier. În timp ce la turneul de la Madrid a ieșit din primul tur, 1-2 cu Kalinskaya.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Jelena Ostapenko (Letonia) – 25 ani – locul 20 WTA

Deși are un stil atipic pentru suprafața roșei, Ostapenko a reușit să și-l adapteze în așa fel încât să aibă succes în dese rânduri pe zgură. Cea mai bună mărturie este titlul de la Roland Garros, pe care l-a câștigat într-o finală cu Simona Halep (2017), plus multe alte victorii cu jucătoare ce au ca stil predominant pentru zgură.

Letona este la abia al treilea turneu de zgură al anului, dar pare că-i la primul la care s-a întrebuințat cu adevărat. La Stuttgart a trecut de Răducanu și a pierdut cu Jabeur, iar la Madrid s-a oprit în fața rusoaicei Samsonova, după ce o învinsese pe Fruhvirtova.

În actualul turneu de la Roma, Ostapenko a avut adversari dificil de depășit, dar a reușit să treacă peste toate cele patru provocări: 6-3, 3-6, 6-2 cu Sorana Cîrstea, 7-6, 6-0 cu Krejcikova, 6-4, 4-6, 6-0 cu Kasatkina și 6-2, 3-6, 6-4 cu Badosa.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Meciuri tenis Rybakina – Ostapenko

Toate cele trei dueluri dintre Rybakina și Ostapenko de până acum au avut loc pe suprafață dură sau iarbă, nu pe zgură cum e la Roma. Per total sunt două succese pentru letonă, respectiv unul singur pentru Rybakina. Cel mai recent a fost chiar victoria jucătoarei din Kazahstan, care s-a impus la Australian Open, 6-2, 6-4.

Ponturi tenis Rybakina – Ostapenko

Set Ostapneko (Ostapenko să câștige cel puțin un set) – cotă 1,59 (Fortuna) ❌

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Dacă le punem cap la cap ca stil de joc, ne iese un duel veritabil de suprafață mult mai rapidă, nicidecum de zgură. Dar iată că cele două jucătoare au ajuns până în penultima fază a competiției de la Roma și se anunță un meci echilibrat. Am ales pentru pariuri sportive ca Ostapenko să câștige un set prin prisma experienței mai mare pe care o are letona pe această suprafață. Mai mult, Ostapenko a arătat o formă sportivă mai bună inclusiv pe parcursul actualului turneu față de Rybakina, iar un set câștigat n-ar trebui să fie o mare problemă de rezolvat în acest meci.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status