Ponturi tenis Ruud – Auger-Aliassime, ATP Finals, 13-11-2022 

Home » Ponturi tenis Ruud – Auger-Aliassime, ATP Finals, 13-11-2022 

Duminică, 13 noiembrie, debutează ediția din acest an a Turneul Campionilor, ATP Finals, competiție ce se desfășoară la Torino, Italia. Deschidem și noi seria pariurilor cu primul meci, cel dintre norvegianul Casper Ruud și canadianul Felix Auger-Aliassime, din cadrul etapi 1 a grupei verzi. Meciul e programat al doilea a zilei pe terenul central și va începe după ora 15:00, ora României. Mai multe detalii de la dueul Ruud – Auger-Aliassime, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

ATP Finals 2022 Ruud – Auger-Aliassime

Casper Ruud: Formă sportiv 

Casper Ruud a avut un sezon foarte bun, confirmând explozia din 2021, atunci când a reușit să obțină cele mai importante rezultate din carieră. În 2022, norvegianul a jucat la un nivel și mai înalt. 

Casper a jucat finala la Miami, French Open și US Open, acestea fiind cele mai importante rezultate. Pe lângă titlurile mai mici, din seria 250, câștigate. La ultimul turneu la care a luat parte, Ruud a făcut tur trei la mastersul de la Paris. 

Pentru a doua oară în carieră la ATP Finals, Ruud va încerca să debuteze cu dreptul. Adversarul va fi însă unul mai mult decât dificil, însă nord europeanul are armele necesare pentru a face un meci mare! 

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Felix Auger-Aliassime: Formă sportivă 

Felix Auger-Aliassime a fost în mare formă în acest an. Și în special în finalul sezonului, când practic și-a asigurat prezența la turneul de la Torino. Au fost patru săptămâni consecutive în care canadianul a jucat excepțional! 

Trei turnee la rând câștigate, Firenze, Antwerp și Basel, plus semifinale de la mastersul de la Paris. Un adevărat tur de forță pentru canadian, care speră să mențină nivelul ridicat și în Italia. 

Debutul la ediția din acest an nu va fi ușor, dar Felix pleacă cu prima șansă. Dacă va reuși să etaleze același tenis ca în ultima lună, cu siguranță canadianul va câștiga partida. 

Meciuri directe Ruud – Auger-Aliassime 

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este 3-2 în favoarea norvegianului. Ultimul meci direct a avut loc în acest an, la mastersul de la Montreal, unde Ruud s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Ruud – Auger-Aliassime 

Total game-uri peste 20,5 (se vor juca minim 21 de game-uri) cotă 1,57 Superbet 

Vom miza pe un meci disputat, între doi jucători buni ai noii generații. Ruud s-a impus în acest an în fața lui Aliassime, dar în condiții indoor, canadianul e avantajat. Credem însă că partiva va fi echilibrată și întinsă pe cel puțin 21 de game-uri. 

Victorie Auger-Aliassime cotă 1,38 Fortuna 

Chiar dacă partida va fi una echilibrată, credem că Felix poate face diferența în favoarea sa. Aliassime are multe arme, iar serviciul său e superior norvegianului. Chiar dacă vom avea și 3 seturi, vom miza pe victoria canadianului! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status