Ponturi Tenis, Rublev – Schwartzman, ATP Viena, 24-10-2022 

Home » Ponturi Tenis, Rublev – Schwartzman, ATP Viena, 24-10-2022 

În această săptămână avem programate două turnee extrem de interesante, ATP Basel din Elveția și ATP Viena Austria, ambele din categoria ATP 500. La start sunt prezente cele mai importante nume din circuit, iar bătălia pentru cele două trofee se anunță mai mult decât interesantă. Deschidem seria pariurile de săptămână asta cu super confruntarea dintre rusul Andrey Rublev și argentinianul Diego Schwartzman, din cadrul turului întâi a competiției Erste Bank Open 2022 de la Viena. Meciul este programat ultimul al zilei pe terenul central și va începe în jur de ora 20:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Rublev – Schwartzman, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Rublev – Schwartzman, ATP Erste Bank Open Viena

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev e unul din cei mai buni jucători din circuit. Forma de moment a rusului e foarte bună. Numărul 8 mondial a câștigat recent turneul de la Gijon, Spania, după o finală câștigată categoric contra americanului Sebastian Korda. 

Rusul a făcut semifinale și la Astana Open, competiție tot din categoria ATP 500. Andrey era eliminat la turneul din Kazakhstan de către unul din rivalii săi, grecul Stefanos Tsitsipas, la capătul unui meci de 3 seturi. 

Favorit trei la competiția din capitala Austriei, rusul nu va avea cea mai ușoară misiune în turul inaugural. Dar dacă va juca la nivelul din ultimele săptămâni, calificarea în runda secundă ar trebui să fie o formalitate. 

Diego Schwartzman: Formă sportiv 

Diego Schwartzman face parte și el din categoria jucătorilor buni din circuit. Ajuns la 30 de ani, micuțul argentinian nu traversează însă o formă deloc bună în ultima perioadă. 

Nu mai puțin de 5 eșecuri la rând are Schwartzman, din care două meciuri au avut loc în afara competițiilor individuale, Laver Cup și Cupa Davis. La ultimele două competiții la care a luat parte, Diego a fost eliminat încă din primul meci! 

Partida de debut de la ediția din acest an de la Viena se anunță mai mult decât dificilă! Adversarul e unul de top, dar sud-americanul va încerca să iasă măcar cu fruntea sus din disputa contra lui Rublev! 

Meciuri directe Rublev – Schwartzman 

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar rusul conduce cu 2-1. Ultimul duel direct a avut loc anul trecut, la San Diego, când Rublev s-a impus în minimum de seturi! 

Ponturi pariuri Rublev – Schwartzman 

Scor corect 2-0 (Victorie Rublev 2-0 la seturi) cotă 1,38 Superbet 

Andrey Rublev a fost într-o formă excelentă în ultima perioadă. De partea cealaltă, Schwartzman nu s-a regăsit, fiind departe de potențialul său. În condițiile date, mizăm pe un succes în minimum de seturi din partea rusului! 

Victorie Rublev și peste 17,5 game-uri cotă 1,52 Betano 

Credem că Diego poate avea o tresărire de orgoliu și va încerca să joace la un nivel mult mai bun. Rusul e mai valoros la ora actuală, dar chiar și așa, suntem de părere că sud-americanul poate câștiga măcar 6 game-uri în acest meci. Mizăm pe victoria nr 8 mondial și cel puțin 18 game-uri disputate! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status