Ponturi tenis Rublev – Djokovic, ATP Finals, 16-11-2022 

Home » Ponturi tenis Rublev – Djokovic, ATP Finals, 16-11-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu meciurile de la ATP Finals. Pentru început trecem în revistă disputa dintre rusul Andrey Rublev și sârbul Novak Djokovic, din cadrul etapei a doua din grupa roșie. Meciul este al doilea a zilei programat pe terenul central și va începe după ora 15:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Rublev – Djokovic, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev a debutat cu o victorie la ediția din acest an de la Turneu Campionilor. Rusul s-a impus în fața compatriotului și fostului lider mondial, Daniil Medvedev, la capătul unui meci de trei seturi, 6-7, 6-3, 7-6. 

A fost un adevărat maraton și un duel al schimburilor prelungite. Andrey a ieșit pentru a doua oară în carieră învingător în fața conaționalului și a luat o opțiune importantă în vederea calificării în semifinalele competiției. 

Pentru Rublev urmează meciul cu favoritul grupei, dar și al competiției. Rusul nu va ceda deloc ușor și își va juca șansa în fața sârbului. Nu ar fi exclus să avem cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break! 

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic a debutat și el cu dreptul la ATP Finals. Sârbul venea în mare formă la competiția de la Torino și vrea să încheie anul în stil de mare campion. Nole a cedat finala de la Paris, dar nu e afectat de acel eșec! 

Sârbul s-a impus în fața lui Stefanos Tsitsipas în primul meci din grupa roșie, 6-3, 7-6 și a obținut a treia victorie în această toamnă contra grecului și a patra în acest an în fața numărului trei mondial.  

Cu moralul bun după debutul cu dreptul, Nole vrea să își asigure prezența în semifinale încă după cel de-al doilea meci. Și nu oricum, ci la capătul unui nou meci mare făcut de fostul lider mondial! 

Meciuri directe Rublev – Djokovic  

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este egal, 1-1. Ultima oară, în acest an, pe zgura de la Belgrad, când Andrey s-a impus în trei seturi! 

Ponturi Pariuri Rublev – Djokovic 

Victorie Novak Djokovic – cotă 1,38 Superbet 

Novak e mare favorit și credem că va reuși un nou succes. Rublev s-a remarcat în primul meci, contra lui Medvedev, dar sârbul are toate armele pentru a-i anihila jocul rusului. Mizăm cu încredere pe succesul simplu al fostului lider mondial! 

Victorie Novak Djokovic la H (-2,5 game-uri) – (Nole câștigă la cel puțin trei game-uri diferență) – cotă 1,55 Betano 

Credem că Novak poate să se impună fără emoții în acest duel. Sârbul l-a învins categoric și anul trecut pe rus, tot aici, în sala de la Torino și credem că putem vedea un rezultat asemănător cu cel din sezonul trecut! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status