✅ Ritschard – Mensik, Zug Challanger, 27 iulie

Home » ✅ Ritschard – Mensik, Zug Challanger, 27 iulie

Elveția ne oferă multe meciuri tenis în această perioadă, cu turnee de zgură care mai de care mai competitive. Iar în această listă se înscrie și competiția de tip Challanger de la Zug, unde în turul al doilea e programat meciul Ritschard – Mensik, joi, 27 iulie, nu mai devreme de ora 14:00. Va fi pentru a doua oară în acest an când cei doi jucători se întâlnesc în meci direct.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Zug Open

Alexander Ritschard (Elveția) – 29 ani – locul 173 ATP

Elveția e țara care l-a dat tenisului mondial pe probabil cel mai talentat sportiv al din istorie în persoana lui Roger Federer. Dar asta nu înseamnă că toți tenismenii ce provin din Elveția au aceeași calitate, iar aici ajungem la Alexander Ritschard. În vârstă de 29 ani, n-a reușit nicio clipă până acum să-și stabilizeze cariera în direcția potrivită.

Participarea sa la Zug, în Elveția natală, are menirea să-i reabiliteze cariera, ceea ce a și reușit pe undeva. În sensul că victoria din primul tur cu neamțul Handel (locul 498 ATP) i-a oprit seria de cinci eșecuri la rând. Ritschard participase cu același scop săptămâna trecută, tot în Elveția, la Gstaad, dar la un turneu de un cu totul alt nivel. A cedat din primul tur cu spaniolul Munar, 3-6, 3-6. Nici la Salzburg n-a avut sorți de izbândă și a cedat din prima cu argentinianul Trungelliti. Cum nici sezonul de iarbă n-a fost pe gustul său, cu două înfrângeri: 1-2 contra lui Kubler, la Ilkley, respectiv 1-2 cu Harris, în calificările de la Wimbledon.

Ultima prestație decentă a lui Ritschard a fost pe zgura de la Lyon, tot la turneu de tip Challanger, la jumătatea lunii iunie, când a strâns patru victorii: 2-1 cu Mayot, 2-1 cu Marie, 2-1 cu Caruso și 2-1 cu Debru, dar avea să piardă apoi cu Melgieni Alves, 1-2.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Jakub Mensik (Cehia) – 17 ani – locul 200 ATP

Mensik e un nume de ținut minte pentru viitor, pentru că talentul este de partea sa și ar putea ajunge într-un scurt timp chiar în prima sută mondială dacă își continuă ascendent parcursul din ultimul an. Proaspăt în circuit datorită vârstei, Mensik a impresionat deja cu câteva victorii de toată lauda. Pare că s-a specializat pe zgură, pentru că nici nu s-a sinchisit să participe la vreun turneu de iarbă cât timp le-a fost perioada acestora. La Zug a trecut în primul tur de argentinianul Rodriguez Taverna, iar precedenta sa participare a fost la Amersfoot. Acolo a trecut de Guinard, dar avea să cedeze în al doilea tur la Marterer – cel care avea să câștige și competiția.

Pe Mensik am avut ocazia să-l vedem și la turneul de la Iași, când a strâns două victorii, cu Jaquet și conaționalul Kolar, dar pierdea cu mult mai experimentatul spaniol Zapata Miralles, 1-2. Cehul are obținut un trofeu pe zgura de la Praga, când i-a depășit pe Albot, Sachko, Santillan, Moro Canas, Koepfer. Plus o altă competiție câștigată pe suprafață dură, la Trnava, în februarie.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis de Ritschard – Mensik

După cum am precizat din capul textului, Ritschard și Mensik s-au mai întâlnit o dată în 2023, în ianuarie, la un turneu în Thailanda. A fost o victorie a lui Mensik, 7-6, 7-5, în primul tur contra lui Ritschard, după care cehul a mers până în finală.

Ponturi tenis de Ritschard – Mensik

2 (câștigă Mensik) – cotă 1,55 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

De regulă jucătorii tineri talentați sunt cei de căutat la pariuri sportive pentru tenis, iar noi ne conformăm acestui principiu. Mai ales că Mensik, la doar 17 ani, a strâns în acest an mult mai multe victorii decât Ritschard – aflat pe o pantă descendentă a carierei. Faptul că Mensik preferă zgura dintre toate suprafețele disponibile, chiar dacă a avut evoluții bune și pe hard, este un alt factor încurajator pentru a miza pe o victorie a cehului. Și, cireașa de pe tort, este că cei doi s-au mai întâlnit o dată, chiar în acest an, când Mensik s-a impus cu 7-6, 7-5.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status