Ponturi tenis Rinderknech – Coric, United Cup, 02-01-2023 

Home » Ponturi tenis Rinderknech – Coric, United Cup, 02-01-2023 

Continuăm seria pariurilor din tenis și în cea de-a doua zi a anului, iar pentru început vom analiza disputa dintre francezul Arthur Rinderknech și croatul Borna Coric, din cadrul etapei a doua a competiției United Cup. Partida este ultima a zilei programată pe RAC Arena, din Perth și va începe în jur de ora 13:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Rinderknech – Coric, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Rinderknech – Coric, United Cup 2023

Arthur Rinderknech: Formă sportiv 

Arthur Rinderknech e unul din reprezentanții Franței la United Cup și un jucător bun din circuit. Chiar dacă uneori e inconstant, sportivul în vârstă de 27 de ani poate etala un tenis cu care să se bată cu jucătorii de top. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Aici, în primul meci jucat, Rinderknech a trecut în minimum de seturi de argentinianul Francisco Cerundolo, scor 6-4, 6-2. A fost o victorie mai clară decât se aștepta, în fața unui sportiv bun din circuit. 

Al doilea meci va fi în fața unui adversar mult mai greu, dar Rinderknech va încerca să obțină o nouă victorie. Serviciul e arma sa de bază, iar dacă va servi la nivelul scontat, francezul poate spera să trimită măcar un set în prelungiri sau tie-break! 

Borna Coric: Formă sportiv 

Borna Coric face parte din categoria jucătorilor de top din circuit. După ce anul trecut a avut nevoie de mult timp pentru a-și reveni după o accidentare ce l-a ținut departe mult timp de pe terenul de joc, acum Borna e pe drumul cel bun! 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Titlul de la Cincinnati l-a ajutat pe croat să revină în top 30, iar croatul se află în acest moment pe poziția 26. Debutul în noul sezon a venit cu un succes pentru Coric, tot contra lui Francisco Cerundolo, 7-5, 6-4, dar la capătul unui meci muncit. 

Partida cu Rinderknech se anunță mai grea, dar Coric e jucătorul mai bun. Returul croatului poate face diferența și credem că Borna are toate armele pentru a bifa al doilea succes de la United Cup! 

Meciuri directe Rinderknech – Coric  

Va fi primul duel direct între cei doi sportivi! 

Ponturi pariuri Rinderknech – Coric 

Victorie Coric cotă 1.56 (Unibet)

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Vom merge pe mâna jucătorului croat. Borna e sportivul mai valoros, cu un arsenal de lovituri mai bogat și mult mai bun la retur. Rinderknech excelează la serviciu, dar e predispus pe mingea a doua. Chiar dacă va avea de muncă, noi credem că victoria îi va aparține sportivului din Croația! 

Victorie Coric și peste 18,5 game-uri (Coric câștigă și în meci se vor disputa cel puțin 19 game-uri) cotă 1,83 (Betano)

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Cum ziceam, Coric va avea de luptat pentru a se impune. Rinderknech servește bine și se va ține până la un punct. Borna poate face diferența în momentele cheie și noi suntem de părere că sportivul croat se va impune, iar în meci se vor derula cel puțin 19 game-uri! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status