✅ Ramos – Varillas, Kitzbuhel ATP, 31 iulie

Home » ✅ Ramos – Varillas, Kitzbuhel ATP, 31 iulie

Până să trecem definitiv cu interesul către suprafața dură, ne menținem atenția la meciuri tenis de zgură pentru turneele din Europa – așa cum este cazul la Kitzbuhel ATP (în Austria). Meciul Ramos – Varillas, din primul tur al competiției, este programat luni, 31 iulie, nu mai devreme de ora 12:00. Cotele dinaintea partidei arată un duel echilibrat, cu 2,15 cotă pentru un succes al lui Ramos, respectiv 1,70 pentru Varillas.

Sari direct la pont >>

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Ramos – Varillas

Albert Ramos-Vinolas (Spania) – 35 ani – locul 65 ATP

Ramos-Vinolas reloaded pe zgură, iar acest lucru s-a văzut prin tenacitatea sa aparte arătată din plin pe parcursul acestui an. A fost la un pas să câștige la Gstaad, unde a ajuns în finală, în urmă cu două săptămâni, Și a fost chiar foarte aproape, dar câteva detalii au făcut diferența să rateze trofeul. Pe parcursul său de la Gstaad, Ramos a reușit patru succese consistente, în fața unor adversari puternici: 2-1 cu Fognini, 2-1 cu Sonego, 2-1 cu Varillas și 2-0 cu Kecmanovic. Iar în apariție precedentă, la Umag, a cedat cu Munar, 1-2 la seturi.

Dacă excludem perioada meciurilor pe iarbă, Ramos-Vinolas a avut parte de un an foarte bun pe zgură, prin care a reușit să avanseze și în clasamentul ATP. Deși alunecase spre capătul primei sute, iată-l ajuns acum pe locul 65, cu potențial de a urca și mai mult dacă mai bifează un turneu reușit și la Kitzbuhel.

Ramos a strâns până acum 34 de meciuri pe zgură în 2023, dintre care 16 au fost câștigate, cu precizarea că revenirea în Europa i-a produs mare beneficiu pentru a strânge victoriile. Iar în ultima perioadă am avut parte de ponturi pariuri de succes atunci când Ramos s-a aflat pe teren.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Juan Pablo Varillas (Peru) – 27 ani – locul 70 ATP

Pe o pantă mai mult descendentă, Varillas n-a mai reușit să reproducă performanța de la Roland Garros, când a reușit să strângă trei victorii importante, toate în cinci seturi, până să fi fost eliminat de Djokovic (cel care avea să și câștige turneul). De atunci, a mai avut două participări la turnee de zgură, dar fără să fi făcut nimic notabil. La Salzburg Challanger a trecut de argentinianul Delbonis, după care a cedat cu Ymer (locul 186). Iar la Gstaad, unde a pierdut chiar cu Ramos în turul al treilea, mai trecuse de Bagnis și Virtanen.

Tendința în dreptul lui Varillas pare a fi mai mult de scădere decât de creștere de formă, iar faptul că a avut și o accidentare la Lyon, chiar înainte de Roland Garros, poate să fi contribuit la acest aspect. Mai ales că apoi a trebuit să petreacă foarte mult pe teren pe zgură, pentru a strânge cele trei succese de la French Open.

Varillas are 34 de meciuri pe zgură în 2023, cu 19 victorii și 15 eșecuri.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Meciuri tenis Ramos – Varillas

Ramos și Varillas se cunosc foarte bine deja, pentru că au jucat de cinci ori în ultimii trei ani (toate pe zgură). De patru ori s-a impus Ramos, printre care o victorie la Kitzbuhel de anul trecut (6-3, 6-4, în optimi) și 6-7, 6-1, 6-4 în urmă cu doar două săptămâni, la Gstaad. Singurul succes al lui Varillas a venit în acest an, cu 3-6, 7-6, 6-4, pe zgura de la Lyon.

Ponturi tenis Ramos – Varillas

Set câștigat Ramos – DA (Ramos să câștige cel puțin un set) – cotă 1,45 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Spaniolul Ramos este genul de adversar pe care nu vrei să-l întâlnești niciodată pe zgură, pentru că se agață de orice minge și orice moment de joc de a-l atrage în favoarea sa. Mizăm pe cel puțin un set câștigat, așa cum s-a întâmplat la toate cele cinci partide directe cu Varillas. Chiar și singura dată când a pierdut contra peruanului, Ramos luase primul set, iar pe al doilea îl cedase tocmai la tie-break, pesemne că puțin a lipsit și atunci pentru a se impune.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status