✅ Ramos – Munar, Umag ATP, 25 iulie

Home » ✅ Ramos – Munar, Umag ATP, 25 iulie

Până să ne mutăm spre zona americană cu meciuri tenis de pe hard, după cum urmează cursul firesc al sezonului, mai zăbovim în Europa la câteva turnee de zgură, printre care și Umag (Croația), nu mai bune de făcut profit. Meciul Ramos – Munar se joacă marți, 25 iulie, nu mai devreme de ora 17:30.

Sari direct la pont >>

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Croatia Umag

Albert Ramos-Vinolas (Spania) – 35 ani – locul 79 ATP

Un zgurist convins pe tot parcursul carierei sale, Ramos-Vinolas a ratat de puțin titlul de pe suprafața roșie de la Gstaad, după ce duminică a pierdut în finala cu argentinianul Cachin, cu 5-7 în set decisiv. Dar până în ultimul act a eliminat numai nume grele, fără să fi fost favorit nicio clipă la pariuri sportive înaintea duelurilor: 2-1 cu Fognini, 2-1 cu Sonego, 201 cu Varillas și 2-0 cu Kecmanovic. Asta după ce venise de pe iarbă, unde a disputat doar două meciuri, ambele pierdute, cum era și de așteptat de altfel. Iar înainte de turneul din Elveția de la Gstaad a mai avut o scurtă incursiune la San Benedetto (Challanger), unde a trecut de Ocleppo și a cedat la Darderi.

Foarte rar s-a întâmplat ca Ramos-Vinolas să fie înfrânt din primul tur la o competiție de zgură, dar, din păcate pentru el, acest lucru s-a petrecut chiar la turneul regină de suprafață roșie, la Roland Garros. Unde a pierdut în cinci seturi, în primul tur de la Paris, cu Wawrinka, un alt mare nume al tenisului mondial.

Rămâne de văzut dacă Ramos va reuși să-și păstreze forma bună căpătată la Gstaad, unde a ajuns complet nesperat până în finală. Ce-i drept, partea de tablou pe care se află acum la Umag, este mult mai accesibilă ca potențiali adversari în caz că trece de Munar, decât ce a avut de trecut în Elveția.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Jaume Munar (Spania) – 26 ani – locul 110 ATP

Munar pândește ca obiectiv intrarea în prima sută mondială de tenismeni, țel față de care nu este deloc departe. La fel ca Ramos-Vinolas, a fost și el la Gstaad, unde a pierdut chiar în fața învingătorului de concurs, argentinianul Cachin, după 0-2 în sferturi. Reușise să elimine chiar doi elvețieni, favoriții publicului, 2-0 cu Tirschard și 2-0 cu Wawrinka.

Munar nu a reușit să-și ridice nivelul în acest an, având mai mult turnee nereușite decât cele ce pot fi încadrate ca obiectiv îndeplinit. Singura participare mai de Doamne-ajută a fost la Madrid ATP, tot pe zgură, când a parcurs trei tururi, după victorii la Kokkinakis, Griekspoor și Arnaldi, dar a fost eliminat de neamțul Altmaier. La Roland Garros a cedat chiar din primul tur, după 1-3 cu argentinianul Cerundolo.

Anul trecut a participat la Umag, unde a reușit să treacă de un singur tur, astfel că nu are cine știe ce puncte de apărat, dar ar fi necesar pentru el să ajungă cât mai departe în concurs ca să poată avansa și în clasamentul general ATP.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Meciuri tenis Ramos – Munar

Ramos-Munar e un duel între doi spanioli ce a tot fost văzut în circuit, mai ales că amândoi caută să participe cu preponderență la turnee de zgură. Interesant este faptul că din cele cinci întâlniri directe, toate au fost câștigate de Ramos, iar în unul singur a pierdut un set, în rest au fost succese la zero. Primul meci direct a avut loc în 2015, iar cel mai recent în 2020.

Ponturi tenis Ramos – Munar

Set Ramos – DA (Ramos-Vinolas să câștige cel puțin un set în meci) – cotă 1,60 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Avem din secțiunea de ponturi tenis unul de neratat la meciul dintre spaniolii Ramos și Munar. Experimentatul Ramos-Vinolas, aflat într-o formă foarte bună pe zgură, are o cotă de 1,60 să câștige un set cu Munar, deși are un bilanț de 100% de meciuri câștigate împotriva conaționalului săi. În plus, adversarul lui Ramos n-ar rupt gura târgului cu mai nimic pe parcursul acestui sezon. Și chiar de-ar fi să piardă, Ramos-Vinolas este obișnuit să ia cel puțin un set chiar și atunci când cedează partida. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status