✅ Potapova – Andreeva, Wimbledon, 8 iulie

Home » ✅ Potapova – Andreeva, Wimbledon, 8 iulie

S-au mai liniștit ploile la Wimbledon și la propriu, și la figurat, așa că avem meciuri tenis de pe urma cărora să putem obține profit de-a dreptul. Meciul Potapova – Andreeva, din turul al treilea de la Wimbledon, este programat sâmbătă, 8 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, la All England Club (Londra).

Sari direct la pont >>

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Potapova – Andreeva

Anastasia Potapova (Rusia) – 22 ani – locul 23 WTA

Una dintre multele jucătoare din Rusia ce au acoperit suta mondială de pe partea feminină este Anastasia Potapova. Dar, în ultima vreme, Potapova nu a ieșit foarte mult în evidență, având o perioadă în care nici nu s-a făcut de râs, dar nici n-a excelat. Până acum, la Wimbledon, a avut două misiuni ușoare de trecut pentru a ajunge în turul al treilea, cu Naef și Juvan, două jucătoare fără anvergură venite din calificări. Iar până la această participare, a avut un turneu de iarbă la Birmingham, unde a obținut trei victorii, toate cu set cedat, la Kostyuk, McNally și Dart, fiind eliminată apoi de Ostapenko.

Nici la Roland Garros n-a rupt gura târgului, după ce le-a eliminat pe Townsend și Sherif, fiind eliminată de conaționala Pavlyuchenkova, abia revenită în circuit. Iar în același stil, de a trece câteva tururi fără să iasă în evidență cu nimic, o tot ține Potapova de la finalul lunii februarie încoace.

Ar mai fi de precizat că anul trecut, la Wimbledon, a fost eliminată din primul tur de către Vekic.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Mira Andreeva (Rusia) – 16 ani – locul 102 WTA

O jucătoare – fenomen, de care am mai profitat până acum la pariuri sportive, Mira Andreeva e în stare să producă rezultate fantastice de la o vârstă fragedă. Fără să fi fost direct pe tabloul principal, adolescenta a trecut de trei tururi de calificare, după care a avut un duel aprig în primul tur cu o altă tânără jucătoare, chinezoaica Wang. Dar e greu de jucat cu Andreeva, iar asta a simțit pe propria-i piele în turul al doilea de la Wimbledon o jucătoare specialistă de iarbă, cehoaica Krejcikova (locul 11 WTA). Rusoaica a luat primul set cu 6-3, iar când conducea cu 4-0 în al doilea, adversara sa a ales să se retragă, fără a mai avea vreo șansă de a reveni.

Este o jucătoare încă nedefinită ca suprafață preferată, dar cea de iarbă pare să i se potrivească de minune, pentru că găsește unghiuri bune și lovește foarte puternic. Va fi greu de scos din circuit, iar pentru asta ar fi nevoie de o adversară cu un plus destul de mare de experiență care să compenseze deficitul valoric.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Meciuri tenis Potapova – Andreeva

Cele două jucătoare au avut ocazia să se întâlnească deja o dată pe parcurs, chiar dacă Andreeva este abia la primii pași la nivel de senioare. A fost o victorie strânsă pentru Potapova, în octombrie 2022, la Monstir (Tunisia), pe suprafață dură. A fost nevoie de peste 2 ore și jumătate pentru ca Potapova să se impună.

Ponturi tenis Potapova – Andreeva

Set Andreeva (Andreeva câștigă cel puțin un set) – cotă 1,44 (Winmasters) ✅

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Deși suntem înclinați să pariem direct pe o victorie a tinerei Andreeva, cota ne permite să mizăm și pe un set câștigat. Ceea ce a și reușit deja într-un meci cu Potapova, în urmă cu 9 luni, perioadă în care rata de progres a puștoaicei de 16 ani a fost extrem de mare.

Iar aceste aspecte ne sunt încurajatoare de-a dreptul. În plus, Potapova a câștigat trei meciuri pe iarbă înainte de Wimbledon, toate cu set cedat, un alt aspect demn de luat în calcul pentru pariul nostru. Un set câștigat de Andreeva ar trbeui să fie o simplă formalitate, pentru că inclusiv victoria îi poate reveni împotriva unei adversare deloc de speriat și nu foarte experimentată.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status