✅ Ponturi tenis Popyrin – Daniel, calificări ATP Indian Wells, 07-03-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Popyrin – Daniel, calificări ATP Indian Wells, 07-03-2023 

Continuăm seria pariurilor din tenis, iar următorul pont vine de la duelul dintre australianul Alexei Popyrin și japonezul Taro Daniel, din cadrul turului doi al calificărilor de la Indian Wells. Partida este a doua a zilei programată pe terenul cu numărul 3 și va începe în jur de ora 23:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Popyrin – Daniel, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Popyrin - Daniel

Alexei Popyrin: Formă sportiv 

Alexei Popyrin e unul din jucătorii talentați din circuit. În vârstă de 23 de ani, australianul e la granița cu top 100, însă potențialul său e cu mult mai mare. Iar jucătorul de la Antipozi a demonstrat de atâtea ori că poate evoluat la un nivel foarte ridicat. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cel mai recent exemplu a fost la Australian Open, acolo unde a făcut tur trei. După eliminarea de la primul Grand Slam al anului, Alexei nu a mai participat decât la un turneu challenger în Bahrain. Aici, în primul tur al calificărilor, Popyrin a trecut fără prea mari probleme de americanul Bradley Klahn, 6-4, 7-6. 

Mult mai greu se anunță meciul pentru un loc pe tabloul principal de la Indian Wells. Australianul îl va înfrunta pe Taro Daniel, unul din jucătorii în formă din ultima perioadă. Dar cu siguranță Popyrin își va juca șansa.  

Taro Daniel: Formă sportiv 

Taro Daniel e unul din jucătorii muncitori din circuit. Chiar dacă nu excelează din punct de vedere al talentului, japonezul se remarcă prin tenacitatea de care dă dovadă. Ajuns la 30 de ani, Taro e printre cei mai experimentați sportivi. 

Forma de moment e bună pentru japonez. Recent, Daniel a făcut sferturi de finală la turneul de la Acapulco, acolo unde a cedat, categoric, ce-i drept, în fața campionului Alex de Minaur. Dar tot în Mexic, japonezul a obținut prima victoria la top 10, în fața lui Casper Ruud. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

În primul meci din calificările pentru tabloul principal de la Indian Wells, Daniel a avut ceva de muncă. Asta prin prisma scorului, pentru că victoria în trei seturi contra lui Nick Hardt nu poate fi pusă la îndoială. Japonezul plecă din nou cu prima șansă în turul secund, dar partida va fi mult mai grea. Nu e exclus să vedem un nou meci cu trei seturi. 

Meciuri tenis Popyrin – Daniel  

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi Pariuri Popyrin – Daniel 

Total game-uri meci – peste 21,5 – (în meci se vor disputa minimum 22 de game-uri) – cotă 1,55 Superbet ✅

Pariază 50 de lei pe meciurile din Liga Campionilor și primești un free bet de 50 de lei
numai la Superbet!

Se anunță un meci mai mult decât disputat între cei doi jucători. Daniel plecă cu prima șansă, dar Popyrin e un adversar greu de învins. Suprafața de joc facilitează serviciile celor doi jucători, în special al australianului. Credem că vom vedea un duel care pe care, iar pariul la Popyrin – Daniel merge pe over 21,5 game-uri

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status