Ponturi tenis Ponchet – Zavatska, WTA Open P2i Angers Arena Loire, 05-12-2022 

Home » Ponturi tenis Ponchet – Zavatska, WTA Open P2i Angers Arena Loire, 05-12-2022 

Chiar dacă s-a tras cortina peste sezonul 2022 în tenis, meciurile nu s-au terminat. În Franța, la Angers, se va desfășura în această săptămână turneul challenger de la Open P2i Angers Arena Loire. Nume interesante angrenate la această competiție, care se vor duela pentru trofeul pus în joc. Începem seria pariurilor cu meciul dintre favorita gazdelor, Jessika Ponchet și ucraineanca Katarina Zavatska, din cadrul turului întâi a competiției. Meciul este programat penultimul a zilei pe terenul central și va începe după ora 19:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Ponchet – Zavatska, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Open P2i Angers, Ponchet - Zavatska

Jessika Ponchet: Formă sportiv  

Jessika Ponchet e o sportivă din Franța, în vârstă de 26 de ani, clasată pe locul 172 WTA. Jucătoarea din Hexagon traversează însă o formă slabă, cu trei eșecuri la rând. Iar în ultimele 5 partide jucate are doar două victorii.  

Ultimul succes a venit tot în cadrul unui turneu challenger din Franța, la Rouen, pe 17 octombrie. Ultimul turneu la care a luat parte înainte de competiția de la Angers a fost săptămâna trecută la Andorra Open, acolo unde însă a fost eliminată încă din primul tur. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Aici, cu fanii alături, Ponchet speră la un parcurs mult mai bun, doar că adversara din primul tur e una solidă. Nu ar fi exclus să vedem un meci întins pe trei seturi, din care cel puțin unul cu prelungiri sau tie-break! 

Katarina Zavatska: Formă sportiv  

Katarina Zavatska e o sportivă din Ucraina, clasată pe locul 312 WTA. În vârstă de doar 22 de ani, ucraineanca are potențial, dar momentan nu a reușit să își atingă nivelul dorit. Forma de moment însă e bună! 

Katarina a făcut recent semifinale la competiția ITF de la W60 Tokyo, Japonia, acolo unde a fost învinsă de către Wang Xin, locul 86 WTA. A fost însă un abandon, după ce în setul secund Zavatska a simțit dureri musculare.  

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Aici, în Franța, misiunea se anunță mai grea, nivelul întrecerii fiind mai ridicat, dar cu moralul bun după rezultatele din ultima perioadă, ucraineanca vizează un succes contra favoritei publicului! 

Meciuri directe Ponchet – Zavatska  

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, în 2019, tot în cadrul unui challenger, iar Zavatska s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Ponchet – Zavatska 

Victorie Katarina Zavatska – cotă 1,72 Mozzartbet 

Forma de moment a jucătoarei din Ucraina e mai bună. Chiar dacă e mai slab clasată, considerăm că sportiva din țara vecină are armele necesare pentru a se impune în acest duel. Mizăm pe victoria lui Zavatska! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Total game-uri peste 19,5 (în meci se vor disputa cel puțin 20 de game-uri) cotă 1,53 (Superbet)

Cu publicul de partea sa, Ponchet va încerca să facă o figură cât mai bună. Nu va avea însă un meci ușor, însă tocmai din acest motiv credem că partida va fi echilibrată și va fi întinsă pe cel puțin 20 de game-uri!  

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status