✅ Piros – Llamas Ruiz, calificări Wimbledon, 28 iunie

Home » ✅ Piros – Llamas Ruiz, calificări Wimbledon, 28 iunie

Cea mai bună pregătire de a scoate profit din meciuri tenis de la Wimbledon este de a urmări cu mare atenție ceea ce se petrece în faza calificărilor. Drept urmare, ne concentrăm asupra meciului Piros – Llamas Ruiz, programat în turul al doilea (calificări Wimbledon), miercuri, 28 iunie, nu mai devreme de ora 13:00.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Piros – Llamas Ruiz

Zsombor Piros (Ungaria) – 23 ani – locul 112 ATP

Ungurul Zsombor Piros este marea speranță a tenisului din țara vecină pentru a face o figură frumoasă pe circuit în anii ce vor urma. Piros este concentrat momentan asupra meciurilor de pe suprafața de iarbă, cu care a arătat că are compatibilități demne de luat în serios. Primul său turneu din acest an s-a petrecut tot în Marea Britanie, la Ilkley, unde a debutat cu trei succese, toate în fața unor sportivi proveniți din țări obișnuite cu meciuri pe astfel de suprafețe rapide: 2-1 cu Kovacevic (SUA), 2-1 cu Bolt (Australia) și 2-1 cu Broom (Marea Britanie), urmate de eliminarea în semifinale în fața lui Ofner. Primul tur al calificărilor de la Wimbledon nu i-a adus un adversar prea facil, ci dimpotrivă, pe experimentatul belgian De Loore, în fața căruia avea să câștige în trei seturi: 7-6, 1-6, 6-1.

Anul trecut, Prios a parcurs cu brio două tururi ale calificărilor de la Wimbledon, când se afla pe o poziție mai slabă în clasamentul ATP, dar avea să cedeze în chiar ultimul experimentatul kazah Mikhail Kukushkin.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Pablo Llamas Ruiz (Spania) – 20 ani – locul 182 ATP

În esență, spaniolii sunt mai mult dedicați pentru jocul de tenis pe zgură, iar cel de iarbă se încearcă a fi implementat în ultimii ani, tocmai pentru ca ibericii să nu mai aibă de suferit la acest capitol. De exemplu, Pablo Llamas Ruiz este ca un nou-născut în privința meciurilor de pe iarbă, unde a mai avut o singură experiență în trecut, în 2019, când pierdea pe tabloul principal de la Wimbledon Junior, cu argentinianul Burruchaga. Anul acest a fost primul în care s-a încumetat să participe pe traseul de calificări pentru tabloul principal al adevăratului Wimbledon, având câștig de cauză în primul tur cu austriacul Neuchrist – un adversar ce pierduse toate meciurile de trei luni încoace.

De altfel, Llamas Ruiz se conturează a fi un bun jucător de zgură pentru anii ce vor urma, având câteva turnee reușite de acest gen în anul în curs. Dar intrarea sa pe iarbă este ca un alt sport, iar perioada de adaptare nu va fi deloc facilă.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis Piros – Llamas Ruiz

Piros – Llamas Ruiz este pentru prima oară un duel direct pe circuitul de tenis.

Ponturi tenis Piros – Llamas Ruiz

1 (câștigă Piros) – cotă 1,42 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Avem din nou de a face cu un raport între un jucător cu înclinații pe suprafață rapidă, respectiv adversarul său specializat pe zgură. Astfel, la pariuri sportive mizăm pe victoria lui Piros în acest meci, în care are și un plus de experiență și un parcurs dătător de speranțe pentru a duce la bun sfârșit un sezon reușit pe iarbă. Llamas Ruiz mai are de căpătat experiență la acest nivel pe suprafața verde, fiind la abia al doilea său meci la nivel de seniori pe un astfel de teren. Iar Piros ochește chiar intrarea pe tabloul principal, având chiar șanse bune de a-și îndeplini acest obiectiv. De exemplu, adversarul său din primul tur era văzut mai dificil decât cel actual, iar asta nu l-a împiedicat să tranșeze în favoarea sa prima dispută din calificări.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status