Ponturi tenis Paul – Nadal, ATP Paris, 2-11-2022

Home » Ponturi tenis Paul – Nadal, ATP Paris, 2-11-2022

Seria pariurilor din tenis continuă cu duelul dintre americanul Tommy Paul și ibericul Rafa Nadal, din cadrul turului secund al turneului de la ATP Paris. Meciul este penultimul al zilei programat pe arena centrală și va începe în jur de ora 21:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Paul – Nadal, dar și pariurile alese, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Paul – Nadal

Tommy Paul: Formă sportiv 

Tommy Paul e unul din sportivii buni din circuit. Americanul are momente când joacă literalmente fantastic, dar are și perioade când e total de nerecunoscut. 

În primul meci de aici, a fost în prima situație. Tommy a jucat foarte bine, a etalat unul din jocurile sale foarte solide și nu i-a dat nici o șansă adversarului său, Roberto Bautista Agut. 

Tot peste un iberic va da Paul și în runda secundă, când îl va întâlni pe Rafa Nadal. Americanul are o șansă, mai ales că spaniolul nu a mai jucat de la eliminarea de la US Open. 

Rafael Nadal: Formă sportiv 

Rafa Nadal revine în circuit cu ocazia turneului de la Paris. Calificat la Turneul Campionilor, Rafa vrea să își intre în ritm înainte de ultimul mare turneu al anului. 

Nu va fi însă deloc ușor pentru iberic în capitala Franței. Asta pentru că Rafa nu a mai jucat de aproape două luni, de la eliminarea de la US Open. Sigur, a mai fost Laver Cup, acolo unde a făcut pereche cu Roger Federer, la retragerea campionului elvețian. 

Nu se știe în ce formă fizică, e în primul rând spaniolul, dar cu siguranță Rafa va trage tare pentru a atinge un nivel de joc cât mai bun înainte de Turneul Campionilor programat peste aproximativ două săptămâni. 

Meciuri directe Paul – Nadal 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, chiar anul acesta, la Acapulco, acolo unde Rafa s-a impus în două seturi în fața americanului. 

Ponturi pariuri Paul – Nadal 

2 (victorie Nadal) cota 1,40 (Superbet)

Vom miza pe victoria lui Rafa, chiar dacă vine după o lungă perioadă de pauză. Ibericul a reluat antrenamentele și e foarte motivat să revină la un ritm bun înainte de Turneul Campionilor. 

Total game-uri meci peste 20,5 cota 1,57 Casa Pariurilor 

Credem că meciul va fi disputat. Rafa va avea nevoie de ceva timp până când va intra în ritm, iar Paul poate profita. Nu ar fi exclus să vedem cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break, astfel că mizăm pe cel puțin 21 de game-uri disputate. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status