✅ Ponturi tenis, Paul – De Minaur, finala ATP Acapulco, 05-03-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis, Paul – De Minaur, finala ATP Acapulco, 05-03-2023 

Continuăm ponturile și pariurile din tenis. A doua finală a săptămânii din circuitul masculin se desfășoară în Mexic, iar noi venim cu pariul câștigător de la duelul dintre americanul Tommy Paul și australianul Alex de Minaur, din cadrul turneului de la ATP Acapulco. Partida este programată pe ESTADIO și va începe duminică dimineața, după ora 05:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Paul – De Minaur, în cele de mai jos.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Sari direct la pont >>

Tommy Paul: Formă sportiv 

Tommy Paul și-a regăsit ritmul de la Australian Open. Americanul a evoluat foarte bine la turneul din Mexic și a ajuns în prima sa finală ATP 500 din. Și a doua din carieră, după ce de la Stockholm, din 2021. Unde s-a si impus, pentru singurul titlu din carieră. 

În drumul spre ultimul act de la Acapulco, americanul a trecut de de un ecuadorian și trei compatrioți: Mmoh, McDonald și favoritul al treilea din Mexic, Taylor Fritz. Meciul contra celui mai bine cotat american a fost extrem de disputat. Deși Paul putea închide partida în două seturi scurte, vitoria lui Tommy a venit în decisiv, în urma unui tie-break. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Un succes totuși meritat pentru american, care va da peste un alt jucător solid în cea de-a doua sa finală ATP din carieră. Se anunță un meci greu, dar la cum a evoluat Paul, credem că sunt șanse să-l vedem victorios! 

Alex de Minaur: Formă sportiv 

Alex de Minaur a jucat și el foarte bine la competiția din Mexic. Australianul, clasat pe locul 22 mondial, s-a calificat în cea de-a 12-a sa finală din carieră. Și a treia din categoria ATP 500. Până acum, palmaresul este pozitiv, cu 6 trofee și alte 5 finale pierdute. 

Ultimul titlu a venit anul trecut, la Atlanta, în Statele Unite. Aici, în drumul spre finală, australianul nu a avut probleme. Doar în semifinale misiunea a fost cu adevărat grea. Până în penultimul act al competiției, Alex nu a cedat set, dar și adversarul a fost de top. Holger Rune, senzația finalului sezonului trecut.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Succesul este cu atât mai importat, cu cât De Minaur a revenit de la 0-1 la seturi. Dar tot la fel de adevărat e că australianul a profitat de accidentarea lui Holger din finalul meciului, când danezul abia se mai putea deplasa. Alex pleacă cu prima șansă în finala de la Acapulco, dar cu siguranță misiunea va fi grea în cursa pentru cel mai important trofeu din carieră. 

Meciuri tenis Paul – De Minaur 

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar australianul s-a impus de fiecare dată. Toate partidele au avut loc anul trecut, ultima la Eastbourne, pe iarbă, când Alex a avut nevoie de trei seturi pentru victorie. 

Ponturi pariuri Paul – De Minaur 

Total game-uri meci – peste 20,5 – (în meci se vor disputa minimum 21 de game-uri) – cotă 1,53 Superbet ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Se anunță o finală extrem de spectaculoasă la Acapulco. Față în față se vor afla doi jucători care au fost în mare formă în această săptămână în Mexic. Australianul a trecut de Rune în semifinale și pleacă cu prima șansă, dar și americanul va avea un cuvânt de zis. În aceste condiții, credem că pariul sigur la Paul – De Minaur merge pe over 20,5 game-uri. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status