✅ Passaro – Pellegrino, Verona Challanger, 25 iulie

Home » ✅ Passaro – Pellegrino, Verona Challanger, 25 iulie

Ne găsim de treabă cu meciuri tenis din toate țările europene, până vom schimba de-a dreptul fusul orar cu trecerea către continentul american. Scoatem la iveală duelul italienilor Passaro – Pellegrino, din turul întâi de la Verona, programat pentru marți, 25 iulie, nu mai devreme de ora 11:00.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

verona challenger

Francesco Passaro (Italia) – 22 ani – locul 156 ATP

Moralul ar trebui să fie la cele mai înalte cote pentru Passaro, care vine după un turneu foarte bun făcut tot în Italia natală, la Trieste. Acesta a avut un parcurs încântător, ajungând până în finală, unde a dat de un adversar în mare formă în persoana francezului Gaston, scor 3-6, 7-5, 2-6. Dar până acolo a avut victorii care mai de care mai spectaculoase și de mai mare notorietate. Traseul l-a început cu un 2-0 în fața lui Darderi, continuat cu 2-1 la Prizmic și 2-1 la Andreozzi. În semifinale a venit un succes de mai mare anvergură, 3-6, 7-5, 6-2, în fața principalului favorit al turneului, ungurul Marozsan – cel care are o victorie în fața liderului Alcaraz în acest sezon.

Passaro pare să fi depășit cu brio perioada mai grea din luna iunie, în care nu-și regăsea încredere în lovituri, având patru înfrângeri la rând, dintre care trei pe zgură și una pe iarbă. Dar cu luna iulie s-a reglat ca formă și are de tras tot mai mult, fiind încă tânăr, pentru a-și atrage o poziționare către prima sută mondială.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Andrea Pellegrino (Italia) – 26 ani – locul 246 ATP

Forma lui Pellegrino este de-a dreptul depresivă, după cinci înfrângeri suferite la rând, mai ales că nu mai poate pune astfel de parcurs pe fondul lipsei de experiențe. Ajuns deja la 26 de ani, n-a reușit să devină un tenismen cu adevărat relevant în plan mondial și are norocul că Italia găzduiește turnee cu nemiluita, așa că poate să participe fără prea mari eforturi. Pellegrino are un singur succes în ultimele 9 partide, venit chiar împotriva lui Passaro, dar pe care îl prindea atunci pe conaționalul său într-o formă precară. Abia în luna aprilie se mai întâmpla ca Pellegrino să poată să lege două victorii, la două turnee de tip Challanger din Italia. Iar de la începutul anului până la jumătatea lunii martie, tot într-o serie de înfrângeri a ținut-o Pellegrino.

E posibil să fie vorba și de o accidentare la mijloc, pentru că Pellegrino a avut un meci la începutul lunii mai, când a ales să se retragă. Iar de atunci a venit o nouă suită de înfrângeri.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis de Passaro – Pellegrino

Italienii Passaro și Pellegrino au avut ocazia să se întâlnească o singură dată pe parcurs, la Perugia, când a avut câștig de cauză Pellegrino, scor 7-6, 6-3. A fost un moment prins prielnic împotriva lui Passaro, care trecea atunci printr-o formă mai slabă, dar și-a revenit între timp.

Ponturi tenis de Passaro – Pellegrino

1 (câștigă Passaro) – cotă 1,45 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Mizăm de această dată pe forma mai bună a lui Passaro, care ne îndeamnă să mergem la pariuri sportive pe un succes al său. Mai ales că Pellegrino este răvășit total ca formă, cu o singură victorie din ultimele 9 meciuri disputate. Passaro are anvergura de a reuși lucruri mai bune în tenis, pe când Pellegrino pare deja că și-a ratat cariera. Iar acest aspect este extrem de important și ca responsabilitate pentru Passaro, care trebuie să încerce să-și clădească drumul către prima sută mondială.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status