✅ Parry – Zheng, Palermo WTA, 19 iulie

Home » ✅ Parry – Zheng, Palermo WTA, 19 iulie

Ne readaptăm la meciuri tenis de zgură, după ce am avut aproape o lună întreagă atenția îndreptată către cele de pe suprafața de iarbă – încununată cu o perioadă fructuoasă de pariuri câștigătoare la Wimbledon. Astfel, supunem analizei meciul dintre Parry – Zheng, în turul al doilea de la Palermo, programat pentru miercuri, 19 iulie, nu mai devreme de ora 11:00.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

palermo

Diane Parry (Franța) – 20 ani – locul 82 WTA

Speranțele francezilor de a avea o nouă jucătoare care să cocheteze cu cele mai bune clasări mondiale, după Caroline Garcia, se leagă de Diane Parry. În vârstă de doar 20 de ani, Diane a arătat multe semnale pozitive în jocul său că ar putea să evolueze în carieră și să devină cu adevărat relevantă la marile turnee. În primul rând, Parry a dovedit că este o jucătoare deja de nivel peste mediu pentru că pierde foarte rar din primele meciuri la turneele la care participă. În al doilea rând, un alt aspect încurajator ar fi gradul său dezvoltat de adaptabilitate la suprafețe de joc diferite.

Aflată acum pe tabloul principal la Palermo, Parry are șansa să treacă de Zheng și să-i urmeze culoarul de a doua favorită până în finală. În primul tur a trecut de italianca Zantedeschi, scor 6-4, 6-3. Iar în turneul precedent, tot pe zgură, a reușit să o învingă pe Mladenovic, dar avea să cedeze apoi la o altă conațională cu mai mare experiență – Ferro.

Parry are un moral bun per total, mai ales că vine după un succes nescontat la Wimbledon, pe tabloul principal, cu britanica Dart. După care a fost eliminată după un meci de mare luptă cu experimentata Petre Martic.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Qinwen Zheng (China) – 20 ani – locul 26 WTA

După un periplu total ratat pe iarbă, în care a pierdut toate cele trei partide disputate, Zheng a revenit cu brio pe zgură. A reușit să câștige în primul tur de la Palermo cu Sara Errani și are statut de a doua favorită a turneului. Pe zgură s-a simțit mult mai bine decât pe iarbă în acest an, Zheng având câteva victorii importante pe suprafața roșie. La Roland Garros a depășit un singur tur, cu victorie la Zidansek, dar a cedat apoi cu Putintseva, deși pornea ca favorită.

Și-a mai adăugat în listă trei victorii la Roma, una la Madrid și Stuttgart, în celelalte turnee de zgură apropiate ca perioadă de desfășurare de zilele noastre. În general, a fost destul de ghinionistă cu tragerile la sorți, pentru că a dat rapid de jucătoare de top. La Stuttgart, de exemplu, a întâlnit-o în turul al doilea pe Iga Swiatek, liderul mondial, în fața căruia n-a avut răspuns.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis de Parry – Zheng

Fiind două jucătoare foarte tinere, câte 20 de ani de finecare, Parry și Zheng nu au mai avut ocazia să se întâlnească până acum la o confruntare directă pe circuit.

Ponturi tenis de Parry – Zheng

Set Parry – DA (Parry să câștige cel puțin un set în meci) – cotă 2,00 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Avem un meci ce este mai echilibrat decât o arată cotele la victorie, cu toate că Zheng este, într-adevăr, favorită să se impună. Dar cum forma sa sportivă n-a fost deloc încurajatoare de când a venit în Europa, Parry ar putea să speculeze acest aspect și să-și atragă cel puțin un set în dreptul său. Fapt pe care și mizăm la pariuri sportive. Iar cei care sunt avizi jucători de Cota 2, își pot îndeplini misiunea printr-un singur pariu din acest meci, la un set câștigat de franțuzoaica Parry. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status