✅ Parry – Martic, Wimbledon, 5 iulie

Home » ✅ Parry – Martic, Wimbledon, 5 iulie

După primele surprize din meciuri tenis de la Wimbledon încep să se trieze jucătorii care reușesc să confirme calitatea de care dispun, față de cei care au reușit să treacă neașteptat până acum. Avem meciul Parry – Martic, din turul al doilea feminin de la turneul londonez, programat miercuri, 5 iulie, nu mai devreme de ora 13:00.

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Sari direct la pont >>

Parry – Martic

Diane Parry (Franța) – 20 ani – locul 96 WTA

Tânăra Diane Parry a oferit una din surprizele primului tur de la Wimbledon, învingând-o pe localnica Harriet Dart, în fața căreia cedase primul set, 6-7. A revenit apoi într-o manieră categorică, 6-0 în setul al doilea, respectiv 6-4 în decisiv. A fost primul său succes pe iarbă din acest an, după ce mai avusese o tentativă de participare la Eastbourne, unde fusese eliminată din primul tur al calificărilor, 1-2 cu americanca Davis.

La Roland Garros a avut un parcurs asemănător cu cel de la Wimbledon, unde a câștigat în primul tur cu 2-0 contra favoritei din acel meci, Kalinina, după care a cedat la Andreeva în turul secund. Iar imediat după Roland Garros n-a trecut pe iarbă, o suprafață destul de străină pentru Parry, ci a mai continuat cu două turnee de zgură, ceea ce ne spune multe și despre așteptările sale de la acest turneu de grand slam.

Parry se anunță a fi cea mai talentată jucătoare de tenis din Franța de la Caroline Garcia încoace, dar este trădată adesea de vârsta fragedă și lipsa de experiență.

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Petra Martic (Croația) – 32 ani – locul 26 WTA

Croata Petra Martic este una dintre jucătoarele de la care se așteaptă multe lucruri pozitive la acest turneu. Aceasta a avut parte de o tragere la sorți destul de neprielnică, pentru că în primul tur a avut de înfruntat o tânără jucătoare ce se anunță a fi de anvergură pe iarbă, cehoaica Fruhvirtova. A câștigat primul set cu 7-5, iar pe al doilea l-a cedat în tiebreak, însă victoria s-a conturat în decisiv, când la 4-1 pentru Martic, tânăra cehoaică a decis să se retragă din cauza unei presupuse accidentări.

Petra a avut un singur turneu de iarbă la care a participat în acest an până la Wimbledon, tot în Marea Britanie, la Eastbourne, unde a strâns trei victorii, dintre care două demne de luat în calcul: 2-1 cu Marino, 2-0 cu Boulter, plus 6-4, 3-2 cu Beatriz Haddad Maia – ce s-a retras pe parcursul setului secund. Avea să cedeze la Keys, câștigătoarea turneului.

Tot învingătoarea competiției avea să o elimine de la Wimbledon anul trecut pe Martic. În speță, croata a cedat în optimi cu Rybakina, după ce trecuse de trei tururi fără set cedat: cu Rodgers, Kucova și Pegula.

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Meciuri tenis de Parry – Martic

Nu există niciun meci direct în istoric între Parry și Martic, fiind și o diferență destul de mare de vârstă între cele două jucătoare.

Ponturi tenis de Parry – Martic

2 (câștigă Martic) – cotă 1,40 (Winmasters) ✅

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Cu toate că Parry se anunță a fi o jucătoare de perspectivă, experiența croatei Martic la marile turnee ar trebui să cântărească decisiv. Astfel, mizăm pe un succes al experienței în acest duel, iar Martic pornește ca favorită și prin prisma faptului că are capacitatea de a lovi foarte puternic mingea, un factor esențial pe o suprafață rapidă cum e cea de iarbă.  Petra are de apărat și punctele obținute în sezonul trecut, când a atins faza optimilor, chiar să și depășească acea performanță dacă va reuși să gestioneze bine momentele cheie.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status