Ponturi tenis Parks – Ponchet, WTA Open P2i Angers Arena Loire, 10-12-2022 

Home » Ponturi tenis Parks – Ponchet, WTA Open P2i Angers Arena Loire, 10-12-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis, iar pentru început vom analiza disputa dintre americanca Alycia Parks și una din favoritele gazdelor, Jessika Ponchet, din cadrul semifinalei a doua de la WTA Open P2i Angers Arena Loire. Partida este programată pe terenul central și va începe după ora 14:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Parks – Ponchet, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Parks – Ponchet, WTA Open P2i Angers Arena Loire

Alycia Parks: Formă sportiv 

Alycia Parks e în mare formă. Tânăra americancă vine după succesul de la Andorra Open, acolo unde s-a impus în fața altei jucătoare în mare formă, suedeza Rebecca Peterson.  

Aici, în Franța, Parks a jucat la fel de solid și e aproape de un nou titlu. Nici un set cedat de americancă în cele trei partide jucate. În sferturi, Parks a trecut de cehoaica Marketa Vondrousova, 6-1, 7-6 și e gata de un nou meci solid în semifinale. 

Pentru a doua calificare la rând într-o finală challenger, Parks va trebui să se impună în fața favoritei locale, Jessika Ponchet. Dacă va juca la același nivel, jucătoarea de culoare are șanse mari să se califice în ultimul act. 

Jessika Ponchet: Formă sportiv  

Jessika Ponchet a avut o săptămână foarte bun. Franțuzoiaca în vârstă de 26 de ani a jucat mult peste locul ocupat în clasament și vrea să ducă misiunea la bun sfârșit. Doar că misiunea va fi cea mai grea de acum. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ponchet a avut de tras în primul tur, atunci când a jucat trei seturi contra ucrainencei Zavatska pentru a se impune. Apoi nu a mai cedat set în umătoarele două seturi. Procentajul mingilor câștigate pe prima minge a fost uimitor, cu 81%, respectiv 88%. 

Dacă va reuși să își mențină același nivel la serviciu, cu siguranță singura reprezentantă a gazdelor rămasă în competiție va avea o șansă. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Parks – Ponchet 

Va fi primul duel direct între cele două sportive! 

Ponturi Pariuri Parks – Ponchet  

Victorie Alycia Parks – cotă 1,32 Unibet 

Parks a jucat foarte bine și la Angers și vrea al doilea titlu la rând. Nu va fi o misiune ușoară în fața franțuzoaicei Ponchet, dar credem că americanca va avansa în a doua finală la rând! 

Total game-uri meci peste 18,5 (cel puțin 19 game-uri) – cotă 1,45 Superbet 

Cum ziceam, Ponchet a evoluat bine și își va juca șansa în fața americancei. Cu publicul de partea ei, Jessika va încerca să se țină de uriașa din Statele Unite și să producă surpriza. Credem că meciul va avea cel puțin 19 game-uri disputate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status