✅ ✅ Ponturi tenis Osorio – Niemeier, WTA Lyon, 01-02-2023 

Home » ✅ ✅ Ponturi tenis Osorio – Niemeier, WTA Lyon, 01-02-2023 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre sportiva din Columbia, Camila Osorio și nemțoaica Jule Niemeier, din cadrul turului secund al turneului de la WTA Lyon. Partida este programată penultima a zilei pe terenul central și va începe după ora 19:30, ora României. Mai multe detalii, dar și ponturile de la Osorio – Niemeier, în cele de mai jos. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Sari direct la pont >>

Osorio - Niemeier

Camila Osorio: Formă sportiv 

Camilia Osorio e una din sportivele tinere din circuit. În vârstă de 21 de ani, sportiva din Columbia ocupă locul 71 în ierarhia mondială, dar jocul său poate fi mult solid. Startul de an nu a fost cel mai bun. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Dar pe de altă parte, Osorio nu a jucat decât trei partide în 2023. Au fost două meciuri la Australian Open, acolo unde a ajuns în turul secund. Juctătoarea din America de Sud a fost eliminat de către liderul mondial, Iga Swiatek. Aici, în primul tur, Osorio a trecut de una din favoritele gazdelor, Alize Cornet. 

A fost o victorie muncită, dar și meritată pentru jucătoarea de pe locul 71 mondial, care va avea o misiune cel puțin la fel de grea și în turul secund. Însă nu e exclus să vedem un nou rezultat surpriză! 

Jule Niemeier: Formă sportiv 

Jule Niemeier face și ea parte din rândul jucătoarelor din noul val. E drept, în vârstă de 23 de ani, nemțoaica nu mai e chiar printre cele mai tinere, însă sportiva din Germania s-a remarcat în dese rânduri în ultimele două sezoane. Cu rezultate bune, în fața jucătoarelor de top!

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Clasată pe locul 71, aproape de adversara din această rundă, Niemeier a avut un start de sezon foarte modest. Asta raportat la numărul de meciuri jucate și victorii obținute. Jule nu a câștigat decât un singur meci în 2023. Iar acela a fost la turneul din Franța, în primul tur. 

A fost o victorie muncită, în fața unei jucătoare din afara top 100 WTA. Niemeier a avut nevoie de trei seturi pentru a avansa în turul secund, acolo unde va da peste o adversară mult mai solidă. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv! 

Meciuri tenis Osorio – Niemeier 

Va fi primul meci direct între cele două jucătoare! 

Ponturi Pariuri Osorio – Niemeier 

Total game-uri meci – peste 18,5 – (în meci se vor disputa minimum 19 game-uri) – cotă 1,42 Superbet ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Meciul se anunță unul disputat. Ambele jucătoare vin după partide de trei seturi în primul tur, astfel că duelul din această seară e deschis oricărui rezultat. În aceste condiții, pontul cel mai bun la Osorio – Niemeier e over 18,5 game-uri. 

Min un set Osorio – (Osorio va câștiga cel puțin un set) – cotă 1,50 Fortuna ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Osorio pleacă cu șansa a doua în partida contra nemțoaicei, dar pe teren lucrurile vor sta diferit. Jucătoarea din Ameria de Sud are mare calitate și poate chiar să se impună în fața sportivei din Germania. Noi considerăm că meciul va fi echilibrat și vom paria la siguranță. Iar un pronostic cu grad de sigurață ridicat e minimum un set câștigat de jucătoarea din Columbia în Osorio – Niemeier. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status