Ponturi tenis Olivieri – Etcheverry, finala ATP Challenger Montevideo, 13-11-2022

Home » Ponturi tenis Olivieri – Etcheverry, finala ATP Challenger Montevideo, 13-11-2022

Trecem în revistă și finala de la ATP Challenger Montevideo, Uruguay, meci ce pune față în față pe conaționalii argentinieni Genaro Alberto Olivieri și Tomas Etcheverry. Meciul este programat pe terenul central și va începe în jur de ora 22:00, ora României. Mai multe detalii de la finala Olivieri – Etcheverry, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Olivieri – Etcheverry

Genaro Alberto Olivieri: Formă sportiv 

Genaro Alberto Olivier e un sportiv argentinian, în vârstă de 24 de ani, clasat pe locul 253 ATP. Sud-americanul a avut un parcurs foarte bun la ediția din acest an de la Montevideo și are șansa de a cuceri turneul. 

În drumul spre finală, Olivieri nu a avut adversari puternici, dar asta nu ia cu nimic din meritele lui Genaro. Doar un singur set a cedat argentinianul, în semifinala contra italianului Agamenone.  

Meciul pentru trofeu se anunță mai mult decât greu în fața compatriotului Etcheverry, dar Olivieri își va juca șansa. Nu ar fi exclus să vedem un meci decis în trei seturi.  

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Tomas Etcheverry: Formă sportiv 

Tomas Etcheverry a jucat și el foarte bine în această săptămână. Argentinianul, cap de serie număul doi la acest turneu, și-a respectat statutul de favorit în toate meciurile.   

La fel ca și compatriotul său, Etcheverry a cedat și el doar un set pe durata competiției din Uruguay. Dar spre deosebire de Olivieri, Tomas a avut un parcurs mult mai greu, contra unor jucători buni la acest nivel pe zgură. 

În semifinale, Etcheverry a trecut de Daniel Altmaier, cel mai în formă sportiv din serie challenger la acest moment. A fost o victorie în trei seturi, dar meritată pentru Tomas, care speră acum la un nou titlu challenger. 

Meciuri directe Olivieri – Etcheverry 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi conaționali, iar Etcheverry s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, chiar luna trecută, la Lima, Peru, în optimi, în minimum de seturi

Ponturi Pariuri Olivieri – Etcheverry 

Etcheverry H(-2,5) – (victorie Etcheverry la minim 3 game-uri diferență) cotă 1,38 Superbet

Diferența de valoare între cei doi jucători e una clară. Chiar dacă Olivieri a jucat bine în această săptămână, credem că Tomas are toate atuurile pentru a se impune într-o nouă finală din seria challenger. Mizăm pe un succes categoric al numărului 85 mondial!

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Victorie Etcheverry 2-0 la seturi – cotă 1,65 Betano 

Vom merge pe mâna argentinianului mai bine cotat în finala de la Montevideo. Etcheverry a avut un sezon bun, joacă mai solid decât conaționalul său și credem că Tomas se va impune în această finală fără să cedeze set! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status