❌ Ponturi tenis O’Connell – Tabilo, calificări ATP Indian Wells, 07-03-2023 

Home » ❌ Ponturi tenis O’Connell – Tabilo, calificări ATP Indian Wells, 07-03-2023 

Un alt meci de tenis din calificările de la ATP Indian Wells e disputa dintre australianul Christopher O’Connell și chilianul Alejandro Tabilo. Partidă de la care venim în ajutorul tău cu pontul câștigător. Confruntarea este a patra a zilei programată pe terenul cu numărul 7 și va începe marți dimineața, în jur de ora 02:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la O’Connell – Tabilo, în cele de mai jos. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Calificări Indian Wells Masters - BNP Paribas Open 2023 - O'Connell – Tabilo

Sari direct la pont >>

Christopher O’Connell: Formă sportiv 

Christopher O’Connell e un sportiv australian, în vârstă de 28 de ani, clasat pe locul 86 ATP. Iar jucătorul de la Antipozi nu evoluează deloc rău. Din contră chiar, doar că inconstanța e marea sa problem. Forma de moment însă este foarte bun. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

O’Connell vine după mai multe partide solide, la turneele de la Doha și Dubai. În Qatar australianul a făcut sferturi de finală, în timp ce în Emirate, Christopher s-a oprit în turul secund. Dar de fiecare dată, sportivul din Australia a cedat în fața unor jucători foarte bun. De top chiar, Zverev și Medvedev! 

O’Connell are de trecut de calificări pentru a intra pe tabloul principal de la primul turneu masters al anului. Iar primul adversar ieșit în cale e unul abordabil. Cel puțin pe foaie. Însă dacă australianul va menține nivelul arătat în ultimele două săptămâni, sunt șanse mari ca O’Connell să avanseze în turul secund. 

Alejandro Tabilo: Formă sportiv 

Alejandro Tabilo e un sportiv din Chile, în vârstă de 25 de ani, clasat pe locul 187 ATP. Iar sud-americanul e un sportiv cu calități, dar care acum a coborât multe locuri în ierarhia mondială. Zgura e suprafața preferată a chilianului, acolo unde a obținut cele mai bune rezultate. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

De altfel, 90% din partidele jucate în acest an au fost pe suprafața roșie. Însă rezultatele nu au fost deloc satisfăcătoare. Doar 5 victorii obținute de Tabilo, din care doar una la nivel ATP. Săptămâna trecută la Santiago, turneu desfășurat în țara natală, Alejandro a fost eliminat încă din primul tur. 

Tabilo va schimba condițiile de joc, iar adaptarea nu va fi cea mai simplă. La fel ca și adversarul din primul tur al calificărilor de la Indian Wells. Chilianul speră însă în șansa sa și va încerca să evolueze cât mai bine în fața australianului. 

Meciuri tenis O’Connell – Tabilo 

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi tenis O’Connell – Tabilo

Victorie O’Connell la H(-2,5) game-uri (O’Connell se impune la cel puțin trei game-uri diferență) cotă 1,52 Fortuna ❌

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Cei doi jucători traversează forme diferite. O’Connell vine după două turnee bune făcute la Doha și Dubai și speră să ajungă și pe tabloul principal de la Indian Wells. Tabilo a jucat slab în ultima perioadă și vine după multe partide pe zgură. Chilianul va resimți schimbarea condițiilor de joc, iar meciul va fi cu atât mai greu. În aceste condiții, pariul la O’Connell – Tabilo merge pe victoria australianului la cel puțin trei game-uri diferență

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status