✅ ✅ Ponturi tenis Noskova – Sherif, WTA Lyon, 01-02-2023 

Home » ✅ ✅ Ponturi tenis Noskova – Sherif, WTA Lyon, 01-02-2023 

Un alt meci interesant de la care venim cu pariuri e disputa dintre cehoaica Linda Noskova și egipteanca Mayar Sherif, din turul secund de la WTA Lyon. Partida este programată ultima a zilei pe terenul central și va începe după ora 21:00, ora României. Mai multe amănunte, dar și ponturile de la Noskova – Sherif, în cele de mai jos. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Sari direct la pont >>

Noskova - Sherif

Linda Noskova: Formă sportiv 

Linda Noskova își continuă forma bună arătată în primele săptămâni ale anului. Aici, în turul întâi, a trecut fără probleme de fostul lider mondial, Garbine Muguruza și pleacă mare favorită și în partida din turul secund. 

A fost un succes categoric în fața fostei campioane de la Roland Garros și Wimbledon, 6-1, 6-4. E drept, iberica traversează un moment extrem de slab, dar asta nu ia cu nimic din meritele tinerei jucătoare din Cehia. La doar 18 ani, abia împliniți în luna noiembrie, Noskova etalează un tenis extrem de matur, mult peste vârsta sa! 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

În turul secund misiunea se anunță mai ușoară decât precedenta, dar în nici un caz Noskova nu trebuie să trateze partida cu lejeritate. Sau să își subestimeze adversarul. Dar la ce atitudine a arătat Noskova până acum, e greu de crezut că Linda va juca altfel contra adversarei din Egipt. 

Mayar Sherif: Formă sportiv 

Mayaer Sherif e o sportivă decentă din circuitul feminin, dar care de cele mai multe ori și-a arătat limitele în partidele contra unor jucătoare bune. În vârstă de 26 de ani, egipteanca se clasează pe locul 50 WTA. 

Mayar Sherif a avut un start de sezon modest, cu o singură victorie obținută până la turneul de la Lyon. La competiția din Franța, egipteanca a beneficiat de retragera lui Kojuh în meciul din primul tur. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

În momentul abandonului, Mayar avea 1-0 la seturi, după 6-2 în actul inaugural și 3-2, fără break în actul secund. Mult mai grea se anunță misiunea din runda a doua. Egipteanca își va juca însă șansa în fața sportivei cu 8 ani mai tânără. 

Meciuri tenis Noskova – Sherif 

Cele două sportive s-au mai întâlnit o singură dată. În cadrul unui turneu challenger, pe zgură, în vara lui 2020, pe când Noskova nu avea nici 16 ani împliniți. În acel meci, Sherif s-a impus greu, 7-6, 7-5. 

Ponturi Pariuri Noskova – Sherif 

Victorie 2-0 la seturi Noskova – (Noskova câștigă în minimum de seturi) – cotă 1,45 Superbet ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Există o diferență categorică între cele două jucătoare în acest moment. Chiar dacă tânăra cehoaică nu are experiența egiptencei, forma de moment e net superioară Lindei. În aceste condiții, pontul cel mai sigur la Noskova – Sherif merge pe victoria în 2 seturi a sportivei din Cehia.  

Linda Noskova – Mayar Sherif – 1 & sub 20,5 game-uri – victorie Noskova și sub 20,5 – (Noskova câștigă și în meci se vor derula maxim 20 de game-uri)  – cotă 1,70 Betano ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Dacă va juca la nivelul etalat în primul tur, credem că tânăra sportivă din Cehia poate obține încă un succes categoric. Stilul agresiv de joc o va incomoda foarte mult pe Sherif, astfel că un pariu într-o cotă bună la Noskova – Sherif merge pe victoria cehoaicei și maxim 20 de game-uri disputate. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status