Ponturi tenis Noskova – Sabalenka, WTA Adelaide, 08-01-2022 

Home » Ponturi tenis Noskova – Sabalenka, WTA Adelaide, 08-01-2022 

Încheiem săptămână cu cele două finale de la întrecerea de la Adelaide, Australia. Mai întâi vom analiza ultimul act de pe tabloul feminin, confruntarea dintre revelația competiției, tânăra cehoaica Linda Noskova și numărul 5 mondial, bielorusa Aryna Sabalenka. Meciul este programat pe terenul central, al doilea al zilei, cu începere după ora 07:30, ora României. Mai multe detalii de la disputa Noskova – Sabalenka, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Noskova – Sabalenka, finala WTA Adelaide International 2023

Linda Noskova: Formă sportiv 

Linda Noskova a fost revelația turneului! Tânăra jucătoare în vârstă de doar 18 ani a dat toate calculele peste cap și s-a calificat în finala turneului WTA 500 de la Adelaide. Mai mult decât atât, parcursul până în ultimul act nu a fost deloc ușor! 

Cehoaica care a împlinit în luna noiembrie 18 ani a început tocmai din calificări, iar pe tabloul principal a trecut de nume mari, precum Kasatkina, Azarenka sau numărul doi mondial, Ons Jabeur. De altfel, victoria din semifinale contra tunisiencei a arătat încă o dată calitatea pe care tânăra cehoaica o are!  

Prin calificarea în finala de la Adelaide, Noskova și-a asigurat și prezența pe tabloul principal e la Australian Open. Dar până la primul Grand Slam al anului, Linda va mai avea încă un test, contra altei jucătoare de top. Însă la cum a evoluat până acum, nu ar mai fi de mirare ca cehoaica să triumfe și în fața bielorusei. 

Aryna Sabalenka: Formă sportiv 

Aryna Sabalenka a avut un start de sezon foarte bun. Numărul 5 mondial nu a cedat set în partidele jucate în Australia și pleacă favorită în prima sa finală din 2023. E drept, parcursul până în finală nu a fost cel mai greu.  

În cele trei meciuri jucate la Adelaide, Aryna a trecut de Samsonova, Vondrousova și sportiva noastră, Irina Begu. De fiecare dată au fost victorii în minimum de seturi. Cel mai greu meci a fost chiar în turul secund, acolo unde a avut nevoie de două seturi cu tie-break pentru a se impune în fața rusoaicei. 

Meciul din prima sa finală din 2023 nu va fi deloc ușor. Adversara are un stil de joc asemănător, foarte agresiv și cu lovituri puternice. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv! 

Meciuri directe Noskova – Sabalenka 

Va fi primul duel direct între cele două sportive! 

Ponturi pariuri Noskova – Sabalenka 

Minimum un set Noskova (Noskova câștigă cel puțin un set) cotă 1,80 (Superbet)

Linda Noskova a făcut victime cu nume la acest turneu. Dezinvoltura arătată pe durata acestei săptămâni o poate ajuta pe tânăra cehoaica chiar să se impună în finala de la Adelaide. Adversara e una pe măsură, cu un joc la fel de agresiv. Noi vom miza însă pe exuberanța arătată de tânăra jucătoare și vom paria pe cel puțin un set câștigat de Linda în duelu Noskova – Sabalenka. 

Total game-uri meci peste 19,5 (în meci se vor disputa cel puțin 20 de game-uri) cotă 1,50 (Fortuna)

Noskova a disputat meciuri cu trei seturi în ultimele două runde și e de așteptat să vedem o partidă disputată și în finală. Sabalenka va avea un test important de trecut în fața tinerei cehoaice, astfel că vom miza pe minimum 20 de game-uri disputate! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status