✅ Ponturi tenis Nishioka – Tiafoe, ATP Acapulco, 28-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Nishioka – Tiafoe, ATP Acapulco, 28-02-2023 

Un alt meci interesant din tenis de la care venim cu pontul sigur în ajutorul vostru e disputa dintre japonezul Yoshihito Nishioka și americanul Frances Tiafoe, din cadrul turului inaugural de la ATP Acapulco. Partida este a doua a zilei programată pe Grandstand și va începe marți dimineața, după ora 03:30, ora României. Mai mult amănunte, dar și pariul la Nishioka – Tiafoe, în rândurile ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Nishioka - Tiafoe

Yoshihito Nishioka: Formă sportiv 

Yoshihito Nishioka e un sportiv japonez, în vârstă de 27 de ani, clasat pe locul 34 ATP. Iar niponul e un jucător bun, dar care nu e de fiecare dată constant. În ultimii ani accidentările nu i-a dat pace, dar în acest moment Yoshi e într-un moment bun.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Startul de an a fost bun pentru japonez, cu semifinale la Adelaide și tur patru la Australian Open. După turneele din Australia, Nishioka a mai luat parte la un singur turneu. La jumătatea lunii, la Delray Beach, acolo unde însă a fost eliminat în turul secund de către un american, Mackenzie McDonald. 

Tot peste un american va da în primul tur la ediția din acest an de la ATP Acapulco. Dar unul mult mai solid și unul din capii de serie de la competiția din Mexic. Dar japonezul își va juca șansa în fața numărului 15 mondial. 

Frances Tiafoe: Formă sportiv 

Frances Tiafoe e unul din cei mai buni jucători din circuit. Americanul, care a împlinit recent 25 de ani ocupă locul 15 în ierarhia mondială. Sportivul de culoare vine după cel mai bun sezon din carieră. Iar maturitatea din jocul său începe să se vadă. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Tiafoe a făcut semifinale anul trecut la US Open, în cel mai bun rezultat al său de la un Grand Slam. Anul acesta, la Australian Open, americanul a făcut doar un tur trei, fiind eliminat de către un alt jucător bun din circuit, rusul Karen Khachanov. La ultimul turneu la care a luat parte, Frances a fost eliminat rapid. La Dallas, de către compatriotul J.J Wolf. 

Aici, la ediția din acest an de la Acapulco, Tiafoe e cap de serie numărul 6, dar adversarul din prima rundă nu e nici pe departe facil. Evident, Frances pleacă cu prima șansă, dar numărul 15 mondial va avea de muncit pentru a avansa în turul secund. 

Meciuri tenis Nishioka – Tiafoe 

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul e de partea americanului, 2-1. Ultimul duel direct a avut loc în urmă cu 2 ani, la Toronto, când Frances s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi Pariuri Nishioka – Tiafoe  

Victorie Frances Tiafoe – cotă 1,57 Superbet ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Tiafoe debutează încă din prima zi la Acapulco și va avea de muncit pentru victorie. Nishioka a arătat un tenis bun în acest start de an și își va juca șansa. Dar valoarea e de partea americanului, care are multe arme la dispoziție. Nu e exclus să vedem chiar set decisiv, dar noi credem că numărul 15 mondial va face în cele din urmă diferența. Astfel pariul la Nishioka – Tiafoe merge pe victoria lui Frances

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status