❌ Nishioka – Galan, Wimbledon, 3 iulie

Home » ❌ Nishioka – Galan, Wimbledon, 3 iulie

Suntem cu meciuri tenis în punctul culminant al sezonului, în care își fac apariția toți marii jucători pe tabloul principal de la Wimbledon. Avem de analizat cu scopul de a face profit meciul Nishioka (favorit nr. 27) – Galan, ce se va disputa luni, 3 iulie, nu mai devreme de 16:30, la All England Club (Londra).

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Nishioka – Galan

Yoshihito Nishioka (Japonia) – 27 ani – locul 27 ATP

Unul dintre cei mai tenace jucători de pe tabloul masculin în acest moment este Yoshihito Nishioka, capabil să evolueze la același nivel pe toate suprafețele. Fără să fi fost definit ca un jucător de o anume suprafață, Nishioka a reușit să-și treacă în cont victorii memorabile indiferent de teren. Pe iarbă n-a avut neapărat cele mai bune rezultate per total de partea sa, dar are un 3-2 cu Isner, în urmă cu doi ani, când americanul era mare favorit să se impună pe suprafața sa preferată, la o cotă de 1,12, față de 6,45 cât a avut japonezul.

În acest sezon de iarbă, Nishioka a absentat, fără să forțeze, pentru a evita o eventuală accidentare. Mai ales că venea după un parcurs epuizant la Roland Garros, unde a trecut de trei tururi, dintre care două cu câte cinci seturi disputate: 3-2 cu Wolf, 3-1 cu Purcell și 3-2 cu Seyboth Wild, fiind eliminat în cele din urmă de argentinianul Etcheverry.

Miza pentru Nishioka este importantă de a trece de Galan în primul tur la Wimbledon, pentru că i-ar aduce puncte suplimentare, având în vedere că anul trecut a fost eliminat în această fază a competiției de către slovenul Bedene – un specialist al suprafeței de iarbă.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Daniel Elahi Galan (Columbia) – 27 ani – locul 84 ATP

Un jucător care n-a prea ieșit în evidență, dar care se ține în prima sută mondială este columbianul Daniel Galan. Acesta, ca orice sud-american, preferă meciurile însorite de pe zgură, dar în ultimii ani a acordat o atenție sporită și partidelor de pe iarbă.

În actualul sezon, Galan a strâns patru succese, fără prea mare glorie (având în vedere numele adversarilor), dar a arătat că a făcut progrese pe iarbă. A fost eliminat la Heilbronn de către neamțul Molleker (locul 258 ATP), după ce îi învinsese pe Ilkel și Meligeni Alves. Iar la Eastourne a ajuns pe tabloul principal, unde a fost învins în primul tur de Cressy, după ce a trecut de calificări: victorii la Janvier și Choinski.

Galan a fost beneficiarul unei retrageri din cauza accidentărilor a lui Bautista Agut în sezonul precedent de la Wimbledon, unde l-a învins și pe neamțul Koepfer și așa a păcălit două tururi. După care a fost eliminat de către americanul Nakashima.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Meciuri tenis Nishioka – Galan

Singurul meci Nishioka – Galan s-a petrecut în acest an, pe zgura de la Cagliari, în premergătoarele turnee ale Roland Garros. A avut câștig de cauză atunci Galan, care s-a impus cu 2-1 la seturi pe suprafața sa preferată. Rămâne de văzut dacă va reuși să se impună și pe iarbă, dar e cert că acest succes direct a contribuit la pariuri sportive pentru a fi o cotă mai mare acordată la victorie pentru Nishioka.

Ponturi tenis Nishioka – Galan

1 (câștigă Nishioka) – cotă 1,70 (Mozzart Bet) ❌

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

În mod cert că nu este cel mai simplu meci de pe tabloul masculin, dar raportul cotă – șanse de câștig merită pe deplin riscul. Altfel spus, Nishioka ar fi primit o cotă mult mai mică dacă n-ar fi avut eșecul de pe zgură cu Galan (dar nu era un moment atât de important atunci), plus dacă japonezul ar fi participat la turnee de iarbă premergătoare Wimbledon.

Dar cum mulți jucători deja bine clasați preferă să facă, vezi și cazul Djokovic, japonezul a preferat să aibă parte de odihnă și antrenamente după parcursul îndelungat de la Roland Garros. Mizăm pe un succes Nishioka – jucător ce a dovedit că cedează foarte greu și că este adaptat la orice condiții de joc.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status