Ponturi tenis Neuchrist – Van Assche, Finala ATP Challenger Maia, 04-12-2022 

Home » Ponturi tenis Neuchrist – Van Assche, Finala ATP Challenger Maia, 04-12-2022 

Trecem în revistă finala de la Maia Open din turneul ATP Challenger, din Portugalia, meci ce-i pune față în față pe austriacul Maximilian Neuchrist și francezul Luca Van Assche. Meciul este programat pe terenul central și va începe după ora 15:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Neuchrist – Van Assche, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Neuchrist - Van Assche, ponturi tenis finala Maia Open

Maximilan Neuchrist: Forma sportiv 

Maximilian Neuchrist e un sportiv din Austria, în vârstă de 31 de ani, clasat pe locul 357 APT. Austriacul nu are performanțe în carieră, având doar 5 partide jucate la nivel ATP în toată carieră. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Aici a fost în formă, trecând de jucători mult mai bine cotați. Așa cum a fost cazul și în semifinale, atunci când l-a învins pe favoritul local, Nuno Borges. A fost un meci în trei seturi, din care unul cu tie-break și unul cu prelungiri. 

Meciul din finală se anunță greu, dar austriacul își va juca șansa în fața oponentului mult mai tânăr. Nu ar fi exclus să vedem un set cu prelungiri sau tie-break! 

Luca Van Assche: Formă sportiv 

Luca Van Assche e unul din cei mai talentați jucători ai generației sale. Fost campion la Roland Garros, la juniori, în 2021, Luca a făcut pasul către seniori și în acest final de sezon și-a arătat clasa. 

Finala de la Maia e a doua la rând, după ce săptămâna trecută a pierdut în ultimul act la Valencia. În ciuda eșecului, Luca nu a fost afectat și și-a continuat forma bună și în Portugalia. În semifinale, a avut ceva probleme, cedând primul set cu 1-6, dar a revenit și a câștigat pe merit! 

Meciul din finală se anunță mai dificil decât o arată cotele, dar credem că talentatul jucător din Hexagon are toate armele pentru a se impune în fața austriacului! 

Meciuri directe Neuchrist – Van Assche 

Va fi primul duel direct între cei doi jucători! 

Ponturi pariuri Neuchrist – Van Assche 

Victorie 2-0 la seturi Van Assche, cotă 1,67 Fortuna 

Credem că Luca va domina acest duel și trofeul nu-o va mai scăpa. Lovitura de rever, dar și serviciul vor face diferența, iar dacă va fi atent la retur, suntem siguri că francezul va câștiga partida în două seturi!

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Victorie Van Assche la H(-2,5) game-uri (Van Assche se impune la cel puțin trei game-uri diferență) cotă 1,42 Superbet

Vom miza pe un succes clar al francezului. Solid la retur, Luca poate face mai mult de un break și în aceste condiții nu credem că Van Assche va avea emoții. Pariem pe succesul la cel puțin trei game-uri diferență în finala de la ATP Challenger Maia!

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status