Ponturi tenis Nadal – Ruud, ATP Finals, 17-11-2022 

Home » Ponturi tenis Nadal – Ruud, ATP Finals, 17-11-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis, iar pentru început trecem în revistă partida dintre spaniolul Rafa Nadal și norvegianul Casper Ruud, din cadrul ultimei etapei din grupa verde. Meciul este al doilea a zilei programat pe terenul central și va începe după ora 15:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Nadal – Ruud, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

ATP Finals 2022 Nadal – Ruud

Rafael Nadal: Formă sportiv 

Rafa Nadal nu a reușit să joace la un nivel ridicat la ediția din acest an de la ATP Finals. Deși a venit cu mari ambiții, ibericul nu a reușit să joace la ritmul dorit și a pierdut ambele partide jucate. 

Au fost eșecuri în minimum de seturi, atât în partidele cu Taylor Fritz și Auger-Aliassime. Bai mai mult, Nadal nu avut șanse nici măcar la câștigarea unui set l acest turneu.  

Ultimul meci va fi doar pentru statistică, pentru că Nadal e deja eliminat. Totuși spaniolul va trage să iasă cu fruntea sus din acest ultim meci și nu ar fi exclusă o victorie a acestuia. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Casper Ruud: Formă sportiv 

Casper Ruud e deja calificat în semifinale și va juca ultimul meci din grupe pentru a-și menține nivelul. Au fost două victorii pentru norvegian, cu un singur set pierdut. 

În primul meci, Ruud s-a impus în minimum de seturi în fața lui Alliasime, în timp ce contra lui Taylor Fritz misiunea a fost mult mai grea, dar victoria a fost una meritată pentru Casper. 

Calificat deja în semifinale, Ruud va încerca să termine grupa cu trei victorii din trei. Nu ar fi exclus să vedem set sau seturi cu prelungiri sau tie-break! 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciuri directe Nadal – Ruud 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, anul acesta, în finala de la Roland Garros, iar Nadal s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Nadal – Ruud 

Victorie Casper Ruud – cotă 1,48 Superbet 

Ruud a fost în mare formă la acest turneu și cred că poate să se impună în fața unui Nadal ieșit total din formă. Norvegianul e motivat și vrea să își mențină ritmul. Mizăm pe victoria numărului patru mondial! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Victorie Ruud la H (-2,5 game-uri) – (Victorie Ruud la cel puțin trei game-uri diferență) – cotă 1,75 Betano 

Ruud e la ora actuală mult mai în formă decât ibericul. Spaniolul are și moralul scăzut și va încerca să iasă măcar cu fruntea sus din acest ultim meci. Noi suntem de părere că norvegianul are atuurile de partea sa și vom miza pe o victorie la cel puțin trei game-uri diferență! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status