Ponturi tenis Nadal – Norrie, United Cup, 31-12-2022 

Home » Ponturi tenis Nadal – Norrie, United Cup, 31-12-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu meciul dintre ibericul Rafael Nadal și britanicul Cameron Norrie, din cadrul etapei a doua a United Cup. Partida este programată a treia a zilei pe Ken Rosewall Arena, din Sydney și va începe după ora 06:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Nadal – Norrie, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Nadal – Norrie, United Cup

Rafael Nadal: Formă sportiv 

Rafael Nadal revine în circuit după Turneul Campionilor. Spaniolul a jucat ultima oară la Torino, dar nu a reușit să treacă de grupe. Asta după ce în prealabil făcuse o pauză destul de mare.  

Până la competiția din Italia, Nadal mai jucase un singur meci, la Paris, acolo unde a pierdut cu Tommy Paul. Iar înainte de mastersul din capitala Franței, Rafa evolua ultima oară în septembrie, la US Open.  

Nadal vrea să înceapă cu dreptul noul sezon și are de apărat trofeul de la Australian Open. Până la startul primului Grand Slam al anului, Rafa vrea să se pregătească cât mai bine, iar primul meci se anunță mai mult decât util.  

Cameron Norrie: Formă sportiv 

Cameron Norrie se află la al doilea meci de la United Cup. Marea Britanie a trecut fără probleme de Australia, iar Cam a pus și el din plin umărul, prin victoria contra lui Alex de Minaur, racheta numărul 1 a naționalei cangurilor. 

A fost un succes în minimum de seturi pentru Norrie, care s-a impus cu un dublu 6-3 în fața favoritului gazdelor. Serviciul i-a funcționat de minune britabicului, care a avut un procentaj de 87% al punctelor câștigate cu prima minge.  

Meciul cu Nadal se anunță mult mai greu, chiar dacă Rafa revine după o perioadă în care a evoluat mai puțin. Nu ar fi exclus să avem un meci cu set decisiv sau set/uri cu prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Nadal – Norrie 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi sportivi, iar Rafa s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, în luna februarie din acest an, la Acapulco, când Nadal s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Nadal – Norrie 

Total game-uri meci – peste 20,5 – ( în meci vor fi cel puțin 21 de game-uri) – cotă 1,57 Superbet 

Norrie e în mare formă, a demonstrat acest lucru și contra lui lui De Minaur și ne aștptăm să vedem o nouă demonstrație de forță și contra lui Nadal. Rafa chiar dacă e la un nivel mult mai scăzut, credem că are șanse la victorie. Vom miza însă pe un meci echilibrat și minimum 21 de game-uri derulate. 

Total game-uri primul set – peste 9,5 -(în meci se vor disputa cel puțin 10 game-uri) – cotă 1.70 Fortuna 

Startul de meci ar trebui să fie și el echilibrat, mai ales dacă ambii jucători vor servi bine. Amândoi stângaci, Rafa și Cam ar trebui să își câștige ușor game-urile pe propriul serviciu, astfel că vom miza pe cel puțin 10 game-uri derulate în actul inaugural. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status