Ponturi tenis Nadal – McDonald, Australian Open, 18-01-2023 

Home » Ponturi tenis Nadal – McDonald, Australian Open, 18-01-2023 

Ziua cu numărul trei de la Australian Open programează meciurile din turul secund al competiției, dar și o parte din partidele din runda inaugurală, care nu s-au încheiat din cauza averselor căzute în Australia. Pentru început venim cu mai multe ponturi de la duelul dintre americanul Mackenzie McDonald și spaniolul Rafa Nadal, din cadrul turului secund. Partida este programată a treia a zilei de miercuri, 18 ianuarie, pe Rod Laver Arena și va începe după ora 05:30, ora României. Mai multe detalii, dar și pont Nadal – McDonald, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Nadal - McDonald, Australian Open 2023

Rafael Nadal: Formă sportiv 

Rafa Nadal a avut un start foarte bun la ediția din acest an de la Australian Open. Spaniolul, campion anul trecut la Melbourne a trecut în patru seturi de talentatul britanic, Jack Draper! 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Nu a fost cea mai simplă misiune în fața jucătorului de pe locul 40 ATP. Nadal a luat la mare luptă primul set, 7-5, dar britanicul a revenit în actul secund, pe care l-a câștigat categoric, 6-2. Au urmat apoi două seturi controlate de Nadal, care a închis meciul la 1.  

Misiunea din turul secund pare mai facilă decât cea din runda inaugurală, dar Nadal va avea de muncit pentru a se califica în turul trei. Nu ar fi exclus să vedem un nou meci cu patru seturi! 

Mackenzie McDonald: Formă sportiv 

Mackenzie McDonald e un sportiv american, în vârstă de 27 de ani, clasat pe locul 65. Iar McDonald e un jucător bun, cu un talent uriaș, dar care momentan nu a reușit să își atingă potențialul.  

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciul din primul tur a fost mai mult decât disputat. McDonald s-a impus la capătul unei partide de 5 seturi în fața conaționalului Brandon Nakashima, după mai bine de patru ore de joc. Din cele 5 seturi, trei au fost cu tie-break! 

Testul din turul al doilea va fi mult mai greu, dar McDonald își va juca șansa în fața campionului de anul trecut de la Melbourne. Dacă va servi bine și va fi solid pe fundul terenului, Mackenzie are șansa să-i ia măcar un set spaniolului! 

Meciuri directe Nadal – McDonald

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi sportivi. Tot la un Grand Slam, la French Open, în 2020 și tot în turul secund, când Rafa s-a impus mai mult decât categoric! 

Ponturi pariuri Nadal – McDonald

Victorie Nadal și peste 27,5 (Nadal câștigă, iar în meci se vor disputa cel puțin 28 de game-uri) cotă 1,50 Betano 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Nadal a jucat bine cu Jack Draper, dar a avut și momente când a suferit. Mai ales în primele două seturi. McDonald are forța să-l pună la încercare pe spaniol, cel puțin într-un set, astfel că pont Nadal – McDonald merge pe victoria spaniolului și minimum 28 de game-uri derulate. 

Total seturi – peste 3,5 (în meci se vor disputa cel puțin 4 seturi) cotă 2,17 Unibet 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Credem că meciul va fi mai echilibrat decât o arată cotele. Nadal e clar favorit, dar McDonald are armele necesare pentru a juca de la egal la egal cu sportivul spaniol. În condițiile date, pronostic Nadal – McDonald merge pe over 3,5 seturi. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status