Ponturi tenis Nadal – Draper, Australian Open, 16-01-2023 

Home » Ponturi tenis Nadal – Draper, Australian Open, 16-01-2023 

Deschidem seria pariurilor de la Australian Open cu meciul unuia dintre favoriții competiției și câștigătorul de anul trecut, Rafa Nadal contra tănărului american, Jack Draper. Confruntarea este programată a treia a zilei de luni, 16 ianuarie, pe Rod Laver Arena și va începe în jur de ora 05:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pont Draper – Nadal, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Nadal – Draper, Australian Open 2023

Rafael Nadal: Formă sportiv 

Rafa Nadal a avut un start de sezon mai mult decât dezamăgitor. Ibericul a pierdut cele două meciuri jucate la United Cup și premisele nu sunt deloc îmbucurătoare. Cu atât mai mult cu cât Rafa are de apărat cele 2000 de punct câștigate în urma triumfului de anul trecut!

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Spaniolul a cedat partidele contra lui Alex de Minaur și Cameron Norrie, ambele în trei seturi. Culmea, de fiecare dată, Rafa a condus cu 1-0 la seturi, dar s-a înclinat în final. Nici finalul de sezon nu a fost bun pentru Rafa, care a pierdut 2 din cele 3 partide la ATP Finals. 

Iar traseul de la ediția din acest an de la Australian Open e mai mult decât complicat. Pare chiar o misiune imposibilă ca Rafa să mai ajungă în finală, în condițiile actuale. Debutul este și el unul greu, în fața unuia dintre cei mai talentați sportivi din circuit. 

Jack Draper: Formă sportiv 

Jack Draper e un sportiv britanic, în vârstă de 21 de ani, clasat pe locul 40 ATP. Iar Draper face parte din categoria celor mai promițători tineri din circuit. Startul de sezon a fost unul bun, cu meciuri pe măsuri. 

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

În această săptămână, Draper a făcut semifinale la ATP Adelaide 2, acolo unde a cedat în fața surprizei turneului, sud-coreeanul Soonwooo Kwon, cel care a și câștigat turneul. Dar cu doar o săptămână înainte, Draper îl învingea categoric pe asiatic, la primul turneu de la Adelaide. 

Britanicul nu a avut noroc la tragerea la sorți, dar Jack a declarat că e extrem de motivat să dea totul în fața campionului din 2022 de la Australian Open. Și implicit își va juca șansa contra unuia dintre cei mai mari sportivi din istoria tenisului. Nu ar fi exclus să vedem un meci chiar cu 5 seturi! 

Meciuri directe Nadal – Draper 

Va fi primul duel direct între cei doi sportivi! 

Ponturi pariuri Nadal – Draper 

Total seturi – peste 3,5 (în meci se vor disputa cel puțin 4 seturi) cotă 1,55 (Superbet)

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Forma arătată de Nadal în acest start de sezon a fost una modestă și e de așteptat să vedem un meci extrem de disputat. Draper are valoarea necesară să-i pună probleme ibericului, astfel că pont Nadal – Draper merge pe over 3,5 seturi. 

Total game-uri meci – peste 34,5 (minim 35 de game-uri) cotă 1,53 (Unibet)

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Se anunță un meci care pe care, am putea zice. Draper a jucat foarte bine în acest start de sezon și are deja un număr important de meciuri în picioare. Nadal a arătat multe slăbiciuni și suntem de părere că meciul va fi unul lung. Pronostic Nadal – Draper merge pe over 34,5 game-uri. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status