✅ Musetti – Norrie, Roland Garros, 2 Iunie

Home » ✅ Musetti – Norrie, Roland Garros, 2 Iunie

Chiar dacă sunt meciuri tenis din ce în ce mai echilibrate teoretic la Roland Garros, avem de unde extrage acele dueluri ce ne pot aduce profitul dorit. De exemplu, partida Musetti – Norrie, din turul al treilea, programată vineri, 2 iunie, nu mai devreme de ora 14:00. Meciurile de la Roland Garros se văd pentru România în transmisiune directă pe Eurosport și Eurosport 2.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Musetti – Norrie

Lorenzo Musetti (Italia) – 21 ani – locul 18 ATP

Un star în devenire – așa arată Lorenzo Musetti, mai ales când este vorba despre meciuri pe suprafața roșie. Singurul său defect pare să fie în ultima vreme că tot dă de Tsitsipas, în fața căruia n-a găsit încă cheia reușitei. A pierdut la limită, 2-3 la seturi, în sezonul precedent la Roland Garros și tot în fața grecului s-a oprit din parcursurile sale bune la alte două turnee din acest an, la Barcelona și la Roma. Musetti a trecut cu brio de primele două tururi ale actualei ediții de la Roland Garros, fără să-i fi fost contestată vreo clipă superioritatea. A fost 3-0 la debut cu Mikael Ymer, 7-5, 6-2, 6-4, după care chiar mai clar în fața unui adversar aflat într-o formă destul de bună, 6-1, 6-1, 6-2 cu Shevchenko.

Alte succese de menționat ale lui Musetti în acest sezon de zgură ar fi: 2-1 cu Tiafoe și 2-0 cu Arnaldi, ambele la Roma; 2-1 cu Norrie la Barcelona; 2-1 cu Djokovic la Monte Carlo.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Cameron Norrie (Marea Britanie) – 27 ani – locul 13 ATP

Norrie nu este un jucător de zgură, asta-i clar, ceea ce s-a tot dovedit în timp – în ciuda calităților sale de necontestat. Norrie s-a oprit în al treilea tur în anul trecut la Roland Garros, când a dat prima dată de greu pe traseu, în fața rusului Khachanov. Până acum, în acest turneu, Norrie a fost și beneficiarul unui țintar destul de favorabil. În primul tur s-a chinuit cu capriciosul francez de 34 de ani Benoit Paire, 7-5, 4-6, 3-6, 6-1, 6-4. Iar în cel de-al doilea a dat peste un alt jucător localnic ieșit din formă, Lucas Pouille (ajuns pe 675 ATP), scor 3-0 de această dată.

În actualul sezon de zgură, singurele victorii mai demne de reputația sa, au fost cele cu Goffin sau cu Fucsovics, dar per total a strâns mai multe eșecuri decât victorii. Una dintre ele a fost consemnată chiar cu adversarul din turul al treilea de la Roland Garros, Musetti.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis Musetti – Norrie

Există o singură confruntare directă între cei doi, dar cu foarte mare impact pentru pariuri sportive, pentru că a fost de dată recentă. Cei doi s-au întâlnit în optimile de finală de la Barcelona, când italianul Musetti s-a impus după 3-6, 6-4, 6-1.

Ponturi tenis Musetti – Norrie

1 (câștigă Musetti) – cotă 1,60 (Unibet) ✅

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Dacă la prima vedere acest meci ridică multe semne de întrebare, odată intrat amănunțit în analiza sa vedem că succesul lui Musetti ar fi rezultatul normal. Italianul are o formă foarte bună, fiind învins pe zgură doar de jucători de la Tsitsipas în sus, în rest făcând câteva rezultate extraordinare. Inclusiv un succes la Djokovic, plus unul chiar împotriva lui Norrie – actualul adversar. De partea cealaltă, britanicul a profitat pentru a ajunge în turul al treilea și de programul mai ușor avut. Iar eliminarea în turul al treilea este cam limita pe care o are Norrie, de regulă, la Roland Garros.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status