❌ Ponturi tenis Musetti – Jarry, ATP RIO Open, 21-02-2023 

Home » ❌ Ponturi tenis Musetti – Jarry, ATP RIO Open, 21-02-2023 

Un alt meci de tenis interesant pe care-l trecem în revistă și venim în ajutorul tău cu pontul câștigător e disputa dintre intalianul Lorenzo Musetti și chilianul Nicolas Jarry, din cadrul turului întâi al competiției de la ATP RIO Open. Partida este programată ultima a zilei pe arena Guga Kuerten și va începe marți dimineața, în jur de ora 02:00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pariul la Musetti – Jarry, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Musetti - Jarry

Lorenzo Musetti: Formă sportiv 

Lorenzo Musetti e unul din jucători tineri din circuit. Și unul din cei mai buni sportivi. În vârstă de 20 de ani, italianul e clasat pe locul 18 mondial și e deja o certitudine. Deși s-a remarcat pe zgură, jocul peninsularului se pliază pe orice suprafață. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Debutul de an nu a fost cel mai bun pentru Lorenzo, care nu a bifat încă în 2023 un rezultat notabil. Cu excepția victoriile de la United Cup, acolo unde adversarii au fost modești, Musetti nu a reușit să obțină alte victorii. Săptămâna trecută la Buenos Aires, peninsularul a ajuns în sferturi, fiind învins de peruanul Pablo Varillas. A fost un eșec în minimum de seturi suferit de italian, un dublu 4-6. 

Aici, în turul întâi de la RIO Open, Musetti va avea un adversar destul de incomod. Chiar dacă e favorit trei al întrecerii! Dar dacă numărul 18 mondial va juca la cel mai înalt nivel, credem că Lorenzo va avansa în turul secund al turneului din Brazilia. 

Nicolas Jarry: Formă sportiv 

Nicolas Jarry e un sportiv din Chile, în vârstă de 27 de ani, clasat pe locul 139 mondial. Iar chilianul e un jucător bun, în ciuda clasamentului actual. În trecut, Jarry a fost în top 40 și cele mai bune rezultate au venit pe suprafața roșie.  

Pariază 50 de lei pe meciurile din Liga Campionilor și primești un free bet de 50 de lei
numai la Superbet!

Startul de an a fost relativ bun pentru jucătorul sud-american. Chilianul a reușit să se califice pe tabloul principal de la Australian Open, după ce a trecut de rundele de calificare. Apoi pe zgură, în cele trei partide jucate, Jarry are două victorii. 

Pentru a ajunge la RIO Open, Nicolas a avut nevoie de tururi preliminare. De care însă a trecut fără prea mari probleme. Nici un set cedat de chilian, în fața a doi argentinieni buni pe suprafața roșie. Mult mai grea se anunță misiunea din turul 1 de pe tabloul principal, acolo unde adversarul este favoritul trei a competiției. Dar chilianul își va juca șansa și nu ar fi exclus să vedem măcar un set cu prelungiri sau tie-break!

Meciuri tenis Musetti – Jarry 

Va fi primul direct între cei doi jucători! 

Ponturi Pariuri Musetti – Jarry 

Total game-uri meci – peste 20,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri) – cotă 1,60 Superbet ❌

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Musetti nu a impresionat săptămâna trecută la Buenos Aires și trebuie să crească mult nivelul jocului pentru a avea un parcurs bun în Brazilia. Jarry a jucat bine în calificări și abordează meciul cu moralul bun. Ambii servesc bine și ar trebui să vedem un meci cu multe game-uri. În aceste condiții, pariul sigur la Musetti – Jarry merge pe over 20,5 game-uri!  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status