Ponturi tenis Murray – Kokkinakis, Australian Open, 19-01-2022 

Home » Ponturi tenis Murray – Kokkinakis, Australian Open, 19-01-2022 

Unul din capurile de afiș ale zilei a patra de la Australian Open e fără doar și poate duelul dintre fostul câștigător de la Melbourne, britanicul Andy Murray și favoritul tribunelor, australianul Thanasi Kokkinakis, din cadrul rundei a doua a competiției. Meciul este programat ultimul al zilei de joi, 19 ianuarie, pe Margaret Court și va începe după ora 12:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pont Murray – Kokkinakis, în cele de mai jos.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

pont Murray – Kokkinakis, Australian Open 2023, 19 ianuarie, ora 12:00

Andy Murray: Formă sportiv 

Andy Murray vine după un meci maraton disputat în turul inaugural! Britanicul, campion în trecut la Australian Open s-a impus în fața italianului Matteo Berrettini, unul din capii de serie de la ediția din acest an de la Melbourne.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

A fost un meci spectaculos, cu reveniri de situație și decis într-un super tie-break. Andy a condus cu 2-0 la seturi, Berrettini a egalat situația, iar diferența a fost făcută de inspirația lui Murray din super tie-break! Serviciul l-a ajutat pe britanic, exact în momentele cheie! 

În turul secund, adversarul se anunță poate mai puțin complicat decât Berrettini, dar cu siguranță dificil. Andy pleacă cu șansa a doua, dar după victoria contra italianului, fostul lider mondial e capabil să se impună și în fața favoritului gazdelor. 

Thanasi Kokkinakis: Formă sportiv 

Thanasi Kokkinakis a debutat și el cu dreptul la ediția din acest an de la Australian Open. Australianul a trecut fără probleme în primul tur de unul din de acum veteranii circuitului, Fabio Fognini. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

A fost un succes scurt, 6-1, 6-2, 6-2, într-o oră și 46 de minute de joc. E drept, italianul a jucat modest, dar asta nu ia cu nimic din meritele australianului, care confirmă startul de an foarte bun. Doar două mingi de break oferite de către australian și un procentaj al punctelor câștigate cu prima minge de 86%! 

După Fognini, urmează un alt veteran din circuti pentru Thasi. Dar cu moralul excelent și cu tribunele de partea sa, Kokk va încerca să ajungă în turul trei. Se anunță un meci de zile mari, între doi sportivi din generații diferite! 

Meciuri directe Murray – Kokkinakis 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în 2015, în Cupa Davis, când Murray s-a impus cu 3-0 la seturi. 

Ponturi pariuri Murray – Kokkinakis 

Total seturi meci peste 3,5 (în meci se vor disputa cel puțin patru seturi) cotă 1,45 (Betano)

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciul va fi unul mai mult decât disputat. Ambii jucători au evoluat foarte bine în primul tur și vor să ajungă în runda următoare. Murray are experiența de partea sa, dar Kokkinakis a avut un start de sezon excelent. În aceste condiții vom miza pe un meci foarte echilibrat și pont Murray – Kokkinakis merge pe over 3,5 seturi! 

Handicap seturi Andy Murray (H1,5) (Murray nu pierde la mai mult de un set diferență) cotă 1,75 (Superbet)

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Murray a jucat foarte bine cu Berrettini și are șansa unui nou succes. Nu va fi deloc ușor contra australianului, dar credem că partida are toate șansele să meargă într-un decisiv, astfel că pronostic Murray – Kokkinakis merge pe H+1,5 seturi Andy Murray. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status