Ponturi tenis Muchova – Burel, WTA Open P2i Angers Arena Loire, 06-12-2022 

Home » Ponturi tenis Muchova – Burel, WTA Open P2i Angers Arena Loire, 06-12-2022 

Seria meciurilor din tenis continuă, iar pentru început vom analiza duelul dintre cehoaica Karolina Muchova și una din favoritele gazdelor, Clara Burel, din cadrul turului întâi a turneului de la WTA Open P2i Angers Arena Loire. Partida este penultima a zilei programată terenul central și va începe în jur de ora 19:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Muchova – Burel, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Muchova – Burel, WTA Open P2i Angers Arena Loire

Karolina Muchova: Formă sportiv 

Karolina Muchova e o sportivă foarte talentată, dar care în ultimele sezoane a fost urmărită de accidentări. Cehoaica în vârstă de 26 de ani poate etala un joc foarte bun, drept dovadă ca cea mai bună clasare a sa a fost locul 19 WTA, la nici 21 de ani! 

Forma de moment nu e deloc bună, cu doar două victorii în ultimele 5 partide jucate. Ultimele meciuri jucate au fost în Billie Jean King Cup, acolo unde a obținut o victorie, 2-0 la seturi cu Magdalena Frech și un eșec, 0-2 cu Viktorija Golubic.  

În meciul din turul întâi de la competiția din Franța, Muchova pleacă cu prima șansă, dar va avea de luptat, mai ales că fanii vor fi de partea adversarei. Totuși cehoaica are toate armele de partea sa! 

Clara Burel: Formă sportiv 

Clara Burel e o sportivă din Franța, în vârstă de 21 de ani, clasată pe locul 125 WTA. Favorita gazdelor e foarte talentată, dar inconstantă din cauza vârstei. Forma de moment nu bună, cu două victorii în ultimele 5 partide! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ultimul turneu la care a luat parte a fost în Uruguay, la challengerul de la Montevideo, acolo unde a făcut sferturi de finală. Mai mult decât atât, Burel va trebui să facă trecerea rapid la hard, ultimele 6 partide jucate fiind pe zgură. 

Iar adversarul din primul tur e unul foarte solid, iar acomodarea va trebui să fie rapidă! Cert e că Burel își va juca șansa, mai ales ca va avea și fanii de partea ei! 

Meciuri directe Muchova – Burel 

Va fi primul duel direct între cele două jucătoare! 

Ponturi pariuri Muchova – Burel 

Victorie Muchova scor corect 2-0 la seturi – cotă 1,60 Fortuna 

Muchova e jucătoarea mai valorosă. Credem că armele pe care le deține pot face diferența în acest meci. Chiar dacă va avea de luptat și împotriva fanilor, vom miza că cehoaica nu va ceda set în acest duel! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Total game-uri peste 17,5 (se vor juca minim 18 game-uri) cotă 1,38 Superbet 

Burel are fanii în spate, iar acest aspect va conta într-o oarecare măsură. Linia oferită e una mică și credem că dacă Clara va fi atentă, poate câștiga măcar 6 game-uri, iar baremul să fie atins! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status