✅ Monteiro – Krutykh, Salzburg, 11 iulie

Home » ✅ Monteiro – Krutykh, Salzburg, 11 iulie

Dacă tot s-a mai rărit numărul de meciuri tenis de la Wimbledon, este cazul să ne îndreptăm atenția și către alte competiții de tenis ce se desfășoară în această perioadă, cum este cazul turneului de zgură de la Salzburg (Austria). Avem supus analizei duelul Monteiro – Krutykh, programat marți, 11 iulie, nu mai devreme de ora 11:00.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Sari direct la pont >>

Monteiro – Krutykh

Thiago Monteiro (Brazilia) – 29 ani – locul 95 ATP

Favorit numărul 4 în acest turneu de la Salzburg, Thiago Monteiro își continuă șederea în Europa pentru un turneu de zgură, suprafața sa preferată, după ce a participat la Wimbledon. Unde i s-a opus americanul Eubanks, un jucător de tenis înalt – numai bun de servit în forță pe iarbă. Dar Monteiro a combătut mai mult decât onorabil, 6-4, 5-7, 5-7, 3-6. Tot din primul tur, dar la mare luptă, a fost eliminat de la Roland Garros, 2-3, dintre care trei seturi s-au disputat în prelungiri.

În general, Monteiro s-a descurcat bine la turneele de zgură, fără să piardă din primul tur. Eliminările s-au produs în fața unor jucători mult mai bine cotați, dar cu cei de sub nivelul său sau pe aproape, brazilianul s-a descurcat și a reușit să strângă victorii în contul său.

Rămâne de văzut cât e prelungită șederea în Europa a lui Thiago Monteiro, dar fiind vorba de un turneu pe zgură, ar trebui să parcurgă câteva tururi până să pună capăt socotelilor cu bătrânul continent.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Oleksii Krutykh (Ucraina) – 23 ani – locul 182 ATP

Ucraineanul Krutykh încearcă să-și recapete încrederea în forțele proprii, traversând unul din cele mai slabe momente ale carierei. În ultimele cinci partide a reușit un singur succes, 2-1, cu Noguchi, în calificările turneului britanic de iarbă de la Ilkley. În rest au fost patru eșecuri: cu Topo, Shang, Marozsan și Oradini. Iar în afară de maghiar, niciunul n-a fost vreun jucător de top în fața căruia eșecul să fi fost cumva inevitabil.

Pe zgura de la Roland Garros n-a ajuns pe tabloul principal, fiind eliminat în calificări de către argentinianul Diaz Acosta (0-2), după ce trecuse de australianul Bolt (2-1). Per total, anul 2023 a fost unul destul de șters pentru Krutykh, care este încă mult prea departe de a ajunge în prima sută mondială – ceea ce i-ar permite să participe cu mai mare ușurință la turneele de grand slam. Dar inconstanța în rezultate și eșecurile repetate chiar după ce a câștigat primul set nu fac altceva decât să-l țintă în negura necunoscutului pe Krutykh, a cărei vârstă a trecut deja de cea a speranței și ar trebui concretizat cât mai curând în certitudine.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Meciuri tenis Monteiro – Krutykh

Nu există niciun meci direct înregistrat în circuit între Monteiro și Krutykh.

Ponturi tenis Monteiro – Krutykh

1 (câștigă Monteiro) – cotă 1,50 (Winmasters) ✅

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Este vorba despre un meci de tenis în care totul depinde de brazilianul Monteiro pentru a fi stabilit deznodământul final. Dacă sud-americanul va fi conectat cu totul la această partidă, atunci ucraineanul Krutykh nu are șanse să i se opună. Tocmai de aceea și cota pentru un succes al lui Monteiro este în continuă scădere de la tragerea la sorți încoace. Mizăm la pariuri sportive pe un succes al brazilianului, care pornește mai favorit decât o arată cota. Este jucător specialist de zgură, care se lasă foarte greu învins și în situații în care n-ai spune că are prea mari șanse de reușită.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status