Ponturi tenis Milojevic – Etcheverry, ATP Challenger Montevideo, 07-11-2022 

Home » Ponturi tenis Milojevic – Etcheverry, ATP Challenger Montevideo, 07-11-2022 

Sezonul de tenis e aproape de final, dar luna noiembrie încă mai programează câteva turnee importante, în frunte cu ATP Next Gen, la Milano, care se va desfășura în această săptămână și Turneul Campionilor, la Torino, săptămâna viitoare. Dar plus alte câteva turnee din seria challenger, ce adună la start nume interesante din circuit. Noi continuăm seria pariurilor cu meciul dintre sârbul Nikola Milojevic și argentinianul Tomas Etcheverry, din cadrul primului tur al turneului ATP Challenger Montevideo, Uruguay. Partida este programată penultima a zilei pe teren central și va începe după ora 23:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Milojevic – Etcheverry, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Ponturi tenis Milojevic – Etcheverry, ATP Challenger Montevideo Uruguay Open

Nikola Milojevic: Formă sportiv  

Nikola Milojevic este un sportiv sârb, în vârstă de 27 de ani, clasat pe locul 242 ATP. Jucătorul din țara vecină nu a reușit să obțină rezultate notabile de-a lungul carierei, dar pe zgură evoluează decent. 

Ba chiar într-o zi bună, se poate bate de la egal la egal cu jucători din top 100. Forma de moment nu e cea mai ok, cu două eșecuri la rând. Dar recent, Milojevic a făcut sferturi de finală la Lima, Peru, turneu challenger disputat tot pe suprafața roșie. 

Meciul de debut din Uruguay nu va fi deloc ușor. Sârbul va da piept cu unul din cei mai buni jucători angrenați la acest turneu, dar sportivul din țara vecină își va juca șansa în fața sud-americanul! 

Tomas Etcheverry: Formă sportiv 

Tomas Etcheverry e un sportiv argentinian, în vârstă de 23 de ani, clasat pe locul 85 ATP. Sud-americanul a avut cel mai bun sezon din carieră, iar rezultatele excelente i-au adus și intrarea în top 100. 

Zgura e suprafața favorită a argentinianului și locul în care sud-americanul s-a remarcat în circuit. Recent, Etcheverry are finală la Lima, Peru, acolo unde a cedat în fața lui Daniel Altmaier, unul din cei mai în formă jucători de la acest nivel. 

Etcheverry pleacă favorit în meciul cu Milojevic, dar nu va avea cea mai simplă misiune. Totuși dacă va evolua la potențialul său, suntem de părere că argentinianul va reuși să ajungă în turul secund. 

Meciuri directe Milojevic – Etcheverry 

De două ori s-au întâlnit cei doi jucători, iar raportul este egal, 1-1. Ultima oară, în acest an, în luna februarie, când Milojevic s-a impus în două seturi. 

Ponturi Pariuri Milojevic – Etcheverry 

Victorie Tomas Etcheverry – cotă 1,47 Superbet 

Diferența de formă, dar și de valoare e una evidentă, iar acest aspect ar trebui să se simtă și pe terenul de joc. Chiar dacă nu va avea cea mai simplă misiune, vom miza cu încredere pe victoria sud-americanului. 

Victorie Etcheverry la H(-2,5 game-uri) – cotă 1,66 Casa Pariurilor 

Vom miza pe un succes clar al argentinianului. Etcheverry a fost în formă la Lima și vrea să aibă un nou parcurs solid în Uruguay. Pariem pe un succes la cel puțin trei game-uri diferență. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status