✅ Mertens – Hruncakova, Roland Garros, 28 Mai

Home » ✅ Mertens – Hruncakova, Roland Garros, 28 Mai

Există jucătoare specializate pe turnee de Grand Slam, care produc meciuri tenis extrem de profitabile pentru primele tururi. La fel este cazul pentru meciul Mertens – Hruncakova, din primul tur al French Open, cu belgianca pornind drept mare favorită (cotă 1,09 la NetBet) pentru a se impune.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Mertens – Hruncakova

Elise Mertens (Belgia) – 27 ani – locul 28 WTA

Dacă ar fi să numim o jucătoare care să speculeze la maximum primele tururi din turneele de grand slam, fără să fie una de top 5, aceea este belgianca Elise Martens. Aceasta are șase ediții la rând de Roland Garros în care a trecut de primul tur, iar de cele mai multe ori l-a depășit și pe al doilea.

În actualul sezon de zgură, Mertens n-a ieșit prea mult în evidență până acum. A participat de încălzire la Bogota, unde a cedat din prima, 1-2 cu Bjorklund, după care a mai bifat doar două din cele mari turnee europene dinaintea Roland Garros.

La Madrid s-a descurcat onorabil, cu două succese în dreptul său, 6-3, 6-1 cu Marino și 6-3, 6-4 cu Niemeier, urmate de eliminarea suferită cu Sherif, 4-6, 6-0, 4-6. În timp ce la Roma a ieșit din primul tur, 4-6, 6-4, 3-6 cu rusoaica Kalinskaya.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Viktoria Hruncakova (Slovacia) – 25 ani – locul 136 WTA

Jucătoarea din Slovacia este una în căutări pentru a se stabiliza în prima sută mondială, ceea ce nu pare un obiectiv măreț, dar este unul destul de cumpătat. Dacă până la vârsta aceasta n-a rupt gura târgului, e greu de crezut că Hruncakova va reuși să-și depășească condiția.

Iată că a primit o șansă la sorți, fiind drept lucky loser pe tabloul principal de la Roland Garros, unde a trecut de primele două tururi de calificări: 2-6, 7-5, 4-6 cu britanica Kartal, respectiv 7-5, 7-6 cu Radunovic (Franța, locul 565 WTA). În ultimul tur de calificări a pierdut cu cehoaica Bejlek (locul 180 WTA), 4-6, 4-6. Cu toate acestea, iată că a tras lozul câștigător și este pe tabloul principal de la French Open.

Înainte de calificările de la Roland Garros, Hruncakova a mai jucat recent doar la Madrid, unde a pierdut din primul tur de calificare cu Siegemund, 3-6, 2-6. În rest, a mai fost la un turneu în Georgia (suprafață dură), fără a se pregăti prea mult pentru partea de zgură.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Meciuri tenis Mertens – Hruncakova

Cele două întâlniri directe de până acum dintre Mertens și Hruncakova au avut același deznodământ. Belgianca s-a impus foarte clar de fiecare dată: 6-2, 6-1, în primul tur de la Australian Open (2018), respectiv 6-1, 6-0, în optimile de la Hobart, Australia (2020). Va fi primul duel pe zgură dintre cele două jucătoare.

Ponturi tenis Mertens – Hruncakova

1 și sub 20,5 game-uri (câștigă Mertens și vor fi cel mult 21 de game-uri în meci) – cotă 1,62 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

În mod firesc, la cum se prezintă partida, mizăm la pariuri sportive pe un succes al lui Mertens, care are de partea sa experiența marilor turnee, o mai bună pregătire pe zgură și avantajul duelurilor directe – ambele net câștigate când a întâlnit-o pe Hruncakova. Iar pentru a suplimenta cota substanțial, mizăm pe faptul că nu vor fi mai mult de 21 de game-uri în meci, ceea ce ar presupune un succes de genul 6-4, 6-4, ori 7-5, 6-3 sau mai clar de atât în favoarea jucătoarei din Belgia.

Cei care doresc să aleagă o cotă și mai atractivă o pot face prin a scădea din numărul de game-uri, ori cei care doresc să aibă o mai mare siguranță pentru un multiplicator mai mic pot recurge la variante în sens invers. De exemplu, pentru cotă mai mare, succes Mertens și sub 19,5 game-uri avem 1,78, iar pentru cotă mai mică dar mai sigură – Mertens și sub 22,5 cu multiplicator de 1,44.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status