Ponturi tenis Mektic/Pavic – Ram/Salisbury, Finala dublu ATP Finals, 20-11-2022 

Home » Ponturi tenis Mektic/Pavic – Ram/Salisbury, Finala dublu ATP Finals, 20-11-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă astăzi cu cele două finale. Pentru început trecem în revistă duelul din ultimul act de pe tabloul de dublu, duelul dintre perechile Mektic/PavicRam/Salisbury. Partida este programată pe terenul central și va începe puțin după 17:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Mektic/Pavic – Ram/Salisbury, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

ATP Finals 2022 Finala dublu

Mektic/Pavic: Formă echipă 

Mektic/Pavic e una din cele mai solide echipe de dublu din tenisul masculin. Perechea croată a fost cap de serie numărul 4 la acest turneu și a jucat foarte solid. Iar prezența în ultimul act e una pe deplin meritată! 

În drumul spre finală, cuplul Mektic/Pavic a obținut doar victorii. În grupă a cedat doar un singur set, în fața perechii Dodig/ Krajicek, în timp ce în semifinale, meciul a fost extrem de disputat. Croații s-au impus tot în trei seturi în fața cuplului Glasspool// Heliovaara, cu 10-6 în super tie-break-ul decisivului! 

Meciul din finală se anunță echilibrat, dar deschis oricărui rezultat. Nu ar fi exclus să vedem două seturi cu prelungiri sau tie-break! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ram/Salisbury: Formă echipă 

Ram/Salisbury e o altă pereche extrem de solidă din circuitul masculin. Cap de serie numărul doi, cuplul format din sportivul american și britanic a jucat foarte bine la ediția din acest an de la ATP Finals! 

La fel ca și perechea adversară din finală și Ram/Salisbury s-au impus în toate meciurile din faza grupelor. Doar că Ram/Salisbury au cedat două seturi în cele trei partide din grupă. În schimb, în semifinale, cuplul americano-britanic s-a impus în minimum de seturi în fața altei perechi solide, Koolhof/ Skupski, 7-6, 6-4! 

Meciul din finală va fi unul foarte greu. Chiar dacă pleacă cu prima șansă, perechea Ram/Salisbury va avea mult de muncit pentru titlul de la Torino! Sunt toaste șansele să vedem un meci cu super tie-break! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Meciuri directe Mektic/Pavic – Ram/Salisbury înainte de Finala dublu ATP Finals

De 6 ori s-au mai întâlnit cele două echipe, iar raportul este de 4-2 în favoarea cuplului Mektic/Pavic. Ultimul duel a avut loc tot la ATP Finals, anul trecut, când Ram/Salisbury se impunea în semifinale. 

Ponturi Pariuri finala dublu ATP Finals

Total game-uri meci peste 20,5 (minim 21 de game-uri) cotă 1,47 Betano 

Credem că finala se anunță extrem de disputată. Ambele echipe servesc foarte bine, au un joc foarte solid la fileu, iar diferența se va face la detalii. În aceste condiții, vom miza pe minimum 21 de game-uri disputate! 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Victorie Ram/Salisbury cotă 1,85 Superbet 

Chiar dacă meciul va fi pe muchie de cuțit, noi vom miza pe perechea Ram/Salisbury. Cuplul americano-britanic a arătat că e extrem de solid și poate face diferența în momentele cheie ale finalei! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status