Ponturi tenis Medvedev – Shapovalov, Finala ATP Viena, 30-10-2022 

Home » Ponturi tenis Medvedev – Shapovalov, Finala ATP Viena, 30-10-2022 

Deschidem seria pariurilor de astăzi cu meciul dintre rusul Daniil Medvedev și canadianul Denis Shapovalov, din cadrul finalei de la ATP Viena, Austria. Meciul este programat pe terenul central și va începe după ora 15:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Medvedev – Shapovalov, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Medvedev – Shapovalov

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a fost în mare formă în capitala Austriei. Rusul încă e în cursa de calificare pentru un loc la Turneul Campionilor, iar un succes i-ar asigura locul la competiția de la Torino. 

Daniil nu a cedat set pe durata competiției din Austria, iar adversarii nu au fost deloc slabi. Din contră chiar. Basilashvili, Thiem, Sinner și Dimitrov au fost jucătorii pe care rusul i-a eliminat în drumul spre finală. 

Meciul pentru trofeu se anunță la fel de greu ca ultimele partide, dar Daniil pleacă favorit. Iar dacă Medvedev va juca la fel ca în această săptămână, victoria nu are cum să fie ratată. 

Denis Shapovalov: Formă sportiv 

Denis Shapovlaov a fost și el în mare formă la competiția de la Viena. Canadianul, care recent a mai făcut un parcurs bun la un turneu din seria ATP 500, la Tokyo, venea după o evoluție mai puțin bună la Stockholm. 

Săptămâna aceasta în capitala Austriei, Denis s-a mișcat foarte bine și a arătat că poate fi din nou în top 10. Doar un singur set a cedat Shapovalov în cele patru partide jucate. În ultima partidă trecut în minimum de seturi de croatul Borna Coric, 7-6, 6-0! 

Meciul din finală se anunță de departe cel mai greu de la acest turneu. Dar cu moralul excelent, Denis vrea să iasă cel puțin cu fruntea sus din acest duel. 

Meciuri directe Medvedev – Shapovalov 

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea rusului, care conduce cu 3-2. Ultimul duel a avut loc în acest an, la Cincinnati, când Daniil s-a impus în două seturi. 

Ponturi pariuri Medvedev – Shapovalov 

Victorie Daniil Medvedev cotă 1,28 Superbet 

Vom miza pe o cotă mai mică, dar cu șanse foarte bune de reușită. Rusul a mers ceas în capitala Austriei și ne așteptăm să vedem un nou succes, echivalent cu calificarea rusului la Turneul Campionilor. 

Victorie Medvedev & peste 17,5 game-uri cota 1,45 Betano 

Vom merge pe comboul oferit de către cei de la Betano. Shapovalov nu va ceda ușor în acest duel și credem că poate trimite chiar un set în prelungiri sau tie-break. În aceste condiții vom miza pe victoria rusului și cel puțin 18 game-uri disputate. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status