✅ Ponturi tenis Medvedev – Rublev, finala ATP Dubai, 04-03-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Medvedev – Rublev, finala ATP Dubai, 04-03-2023 

Seria pariurilor din tenis continuă cu cele mai inspirate pronosticuri. Iar primul pont vine de la finala de la ATP Dubai, meci ce-i pune față în față pe compatrioți ruși, Daniil Medvedev și Andrey Rublev. Confruntarea este programată pe terenul central și va începe după ora 17:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Medvedev – Rublev, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Medvedev - Rublev

Daniil Medvedev: Formă sportiv  

Daniil Medvedev traversează cea mai bună perioadă al începutului de an. Rusul a bifat cea de-a treia finală la rând, în ultimele trei săptămâni și poate bifa implicit al treilea trofeu consecutiv. După triumful de la Rotterdam și Doha, fostul lider mondial își mai poate adăuga în vitrină un trofeu din categoria ATP 500. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Rusul a fost la un nivel foarte ridicat și la Dubai. Iar surprinzător, Daniil nu a acuzat oboseala. Victoriile au fost mai mult decât categorice, în fața unor jucători de top. Iar punctul culminant a fost atins în semifinale, acolo unde rusul s-a impus în fața liderului mondial, Novak Djokovic. Și nu oricum, ci la capătul unui meci de două seturi, un dublu 6-4. 

Medvedev l-a dominat în multe rânduri pe Djokovic, obținând o victorie meritată în fața sârbului. Succesul îi dă un moral și mai bun rusului, care abordează cu maximă încredere cea de-a treia finală la rând. Adversarul nu va fi ușor, dar la cum s-a mișcat Daniil în ultimele zile, e greu de crezut că putem asista la un rezultat surpriză. 

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev a reușit să joace și el la un nivel foarte ridicat. Rusul, campion anul trecut la Dubai, a ajuns al doilea an la rând în ultimul act și are șansa să își apere trofeul. Rezultatul din Emirate e cel mai bun pentru Rublev în acest start de sezon.  

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

După sfertul de finală de la Australian Open, evident. Acolo unde Andrey a avut evoluții foarte solide, dar a fost oprit de către liderul mondial, Novak Djokovic. Aici, în drumul spre finală, Rublev a trecut de nume importante. Dar cea mai importantă victorie a fost în semifinale, contra unui Alexander Zverev în revenire de formă. A fost 6-3, 7-6 pentru jucătorul din Rusia. 

Cu șansa de a-și apăra trofeul cucerit anul trecut, Rublev va încerca să dea totul pentru a se impune în fața compatriotului. Meciul se anunță însă extrem de dificil, mai ales în condițiile în care Medvedev a fost la un nivel ireal de bun. 

Meciuri tenis Medvedev – Rublev 

De 6 ori s-au mai întâlnit cei doi compatrioți până acum, iar raportul este de partea lui Daniil, care conduce cu 4-2. Ultima confruntare a avut loc la finalul anului trecut, în faza grupelor la Turneul Campionilor, când Rublev s-a impus cu 2-1 la seturi. 

Ponturi Pariuri Medvedev – Rublev  

Victorie Medvedev la H (-3,5 game-uri) – (Medvedev câștigă la cel puțin 4 game-uri diferență) – cotă 1.55 Superbet ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Se anunță o finală interesantă între cei doi conaționali. Ambii jucători au evoluat bine pe durata competiției, în special Medvedev. Rusul poate încununa trei săptămâni perfecte, dar va avea de muncit în fața prietenului său. În duelurile prelungite, Daniil stă mult mai bine, lucru ce s-a văzut și în partida cu Djokovic. Dacă va menține nivelul arătat în ultimele partide, credem că pariul la finala Medvedev – Rublev merge pe victoria la cel puțin patru game-uri diferență a fostului lider mondial. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status