❌ Medvedev – Eubanks, Wimbledon, 12 iulie

Home » ❌ Medvedev – Eubanks, Wimbledon, 12 iulie

Ne continuăm seria cu ponturi de meciuri tenis de la Wimbledon, turneul ce ține capul de afiș în continuare în această perioadă a anului, mai ales că am ajuns la ultimii pași de parcurs ai competiției. Meciul Medvedev – Eubanks, din sferturile de finală, este programat miercuri, 12 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, la All England Club (Wimbledon).

Sari direct la pont >>

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Medvedev – Eubanks

Daniil Medvedev (Rusia) – 27 ani – locul 3 ATP

Fostul lider mondial pare că a recăpătat forma sa cea mai bună, după ce a avut parte de o eliminare dezamăgitoare în primul tur de la Roland Garros. Nici tranziția către suprafața de iarbă n-a fost prea ușoară, cu eliminare din primul tur la Hertogenbosch în fața lui Manarino. A strâns două succese pe iarba de la Halle, cu Giron și Djere, dar avea să fie eliminat de Bautista, deși pornea ca favorit.

Nivelul său de concentrare a căpătat cel mai înalt nivel o dată cu trecerea la Wimbledon, unde a reușit să câștige fără probleme în fața unor adversari de la care se aștepta să-l poată pune în dificultate. Un 3-0 mai greoi în primul tur cu tânărul localnic Fery a fost de încălzire, pentru că a urmat un 3-0 categoric în fața stângaciului Mannarino, cel care îl învinsese la revenirea rusului pe iarbă. Un adversar foarte bun pe iarbă a avut și în turul al treilea, în persoana ungurului Fucsovics, pe care l-a învins cu 3-1, fără să-i mai dea vreo șansă după ce pierduse primul set. Iar Medvedev a fost impunător și în fața lui Lehecka, în optimi, pe care l-a învins cu 6-4 și 6-2 în primele două seturi, moment în care cehul a preferat să abandoneze.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Christopher Eubanks (SUA) – 27 ani – locul 43 ATP

Americanul Eubanks pare apărut de nicăieri până în această fază a sferturilor de finală de la Wimbledon, fără să fi primit vreo șansă din partea specialiștilor de a ajunge până aici. Chiar și în condițiile în care venea după un turneu de iarbă câștigat la Mallorca, unde îi învinsese la rând pe: Michelsen, Shelton, Rinderjnech, Harris și Mannarino. Fără să fi fost neapărat mari nume, ceea ce i-a pus la îndoială calitatea pentur un nivel de tip Wimbledon.

Dar Eubanks a avut un parcurs foarte bun și pe iarba londoneză, debutat cu 3-1 contra brazilianului Monteiro, ca o victorie logică. Dar primul bum la dat în turul secund, când l-a învins pe britanicul Norrie (locul 13 ATP) – de la care erau așteptări majore pentru acest turneu de iarbă. În turul al treilea a dispus cu 3-0 de australianul OConnell, iar un alt moment de referință ce-i va rămâne în carieră a venit în optimi. Eubanks a reușit să-l învingă pe grecul Tsitsipas (locul 4 ATP), la capătul unui meci în care a făcut fel de fel de execuții memorabile. Majoritatea în sensul bun, dar și câteva de dat ca exemplu de așa nu.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Meciuri tenis de Medvedev – Eubanks

Există un singur meci direct Medvedev – Eubanks, desfășurat chiar în acest an, la Miami, când rusul avea cotă de doar 1,05 și avea să se impună destul de clar: 6-3, 7-5.

Ponturi tenis de Medvedev – Eubanks

H-3,5 game-uri Medvedev (Medvedev să câștige la o diferență totală de minimum 4 game-uri) – cotă 1,45 (Winmasters) ❌

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Pentru Eubanks e greu de crezut că poate să meargă mai departe de atât, iar rusul Medvedev ar trebui să-și frece mâinile de bucurie că are parte de un astfel de adversar într-o fază atât de avansată la Wimbledon. Medvedev a arătat foarte bine la retur, iar cu serviciul și-a țintuit adversarii pe loc prin varietate și forță.

Mizăm la pariuri sportive că Medvedev va avea câștig de cauză ca număr de game-uri. De exemplu, în meciul precedent direct, de trei seturi, față de cinci cum se joacă aici, locul 3 mondial tot a pus un avantaj de cinci game-uri în favoarea sa. Astfel, o victorie a lui Medvedev cu o diferență de măcar 4 game-uri în dreptul său e chiar ușor de anticipat.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status