Ponturi tenis Medvedev – Djokovic, ATP Finals, 18-11-2022 

Home » Ponturi tenis Medvedev – Djokovic, ATP Finals, 18-11-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu meciul dintre rusul Daniil Medvedev și sârbul Novak Djokovic, din cadrul ultimei etape a grupei roșii din ATP Finals 2022. Partida este a doua a zilei programată pe terenul central și va începe în jur de ora 15:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Medvedev – Djokovic, dar și pariurile alese, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

ATP Finals 2022 Medvedev – Djokovic

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a fost eliminat de la ATP Finals după ce a pierdut primele două partide. Câștigătorul din urmă cu ani ani și finalistul de anul trecut nu a mai reușit să treacă de grupe anul acesta! 

E drept, adversarii întâlniți au jucast la un nivel foarte ridicat. Sigur, eșecul în fața conaționalului Andrey Rublev putea fi evitat, iar acolo Daniil își asumă că a pierdut. Dar și meciul contra lui Tsitsipas a fost cedat la limită, la capătul unui meci de trei seturi și decis în tie-break! 

Fără nici o șansă la calificare, Medvedev va juca ultima partidă cu gândul de a ieși cu fruntea sus, dar nu va avea de nici pe departe un meci ușor în fața fostului lider mondial! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Novak Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic a fost poate cel mai în formă jucător de la acest turneu. Sârbul, unul din cei mai succes jucători la Turneul Campionilor, a câștigat primele două partide de la Torino, fără să cedeze vreun set! 

Au fost victorii în fața lui Tsitsipas, 6-3, 7-6 și Rublev, 6-4, 6-1. Meciul contra rusului a adus o nouă prestație la cele mai înalte cote pentru fostul lider mondial, care demonstrează, încă o dată, dacă mai era nevoie, că la cei 35 de ani încă mai are multe de spus! 

Ultimul meci din grupe va fi doar pentru statistică, dar la cum îl știm pe Nole, sârbul nu va scădea ritmul și va dori să meargă în semifinale cu maxim de victorii. Nu ar fi exclus să vedem un nou meci decis în două seturi! 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciuri directe Medvedev – Djokovic  

Raportul este unul relativ echilibrat, 7-4 în favoarea sârbului! Ultimul meci direct a avut loc în octombrie, în semifinala de la Astana, atunci când rusul s-a retras înaintea setului decisiv! 

Ponturi pariuri Medvedev – Djokovic 

2 (Victorie Novak Djokovic) cotă 1,33 Superbet 

Chiar dacă avem o cotă mică, credem că sârbul are în acest moment toate atuurile pentru a câștiga și al treilea meci din grupe. Medvedev nu mai are motivație, astfel că vom miza cu mare încredere pe victoria jucătorului din Serbia! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Victorie Djokovic la H(-2,5) game-uri cotă 1,47 Betano

La cum s-au prezentat cei doi jucători până acum, credem că sunt șanse mari să vedem o nouă victorie clară a sârbului. Doar dacă rusul va mai vrea să demonstreze ceva, meciul va fi disputat, altminteri credem că victoria va fi una la pas obținută de către favoritul principal al competiției din Italia! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status