✅ Ponturi tenis Medvedev – Bublik, ATP Dubai, 01-03-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Medvedev – Bublik, ATP Dubai, 01-03-2023 

Continuăm seria pariurilor din tenis, iar următorul pont vine de la disputa dintre rusul Daniil Medvedev și kazahul Alexander Bublik, din cadrul turului secund al turneului de la ATP Dubai. Partida este programată ultima a zilei pe arena centrală și va începe în jur de ora 19:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul sigur la Medvedev – Bublik, în cele de mai jos.  

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Medvedev - Bublik

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev traversează o formă senzațională. După două turnee câștigate consecutiv, rusul vizează al treilea trofeu la rând. Fostul lider mondial a ajuns la 10 victorii consecutive în ultimele trei săptămâni și vrea să prelungească această serie. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Doar că misiunea va fi mai grea la Dubai. În cele două succese, de la Rotterdam și Doha, rusul a cedat doar trei seturi. Aici, în primul tur, adversarul a fost unul modest, italianul Matteo Arnaldi. Daniil a trecut cu 6-4, 6-2 de peninsular, la capătul unui meci în care nu a oferit nici un minge de break. 

Partida din turul secund se anunță mai dificilă. Adversarul e unul în revenire de formă, dar rusul pleacă cu prima șansă. Iar dacă Medvedev va reuși să păstreze nivelul etalat în ultimele săptămâni, Daniil poate obține a treia calificare la rând în sferturile de finală ale unei competiții. 

Alexander Bublik: Formă sportiv 

După un start de an extrem de modest, cu 8 eșecuri consecutive, Alexander Bublik dă semne de revenire. Kazahul, clasat pe locul 46 mondial a făcut un turneu bun săptămâna trecută la Marseille. Acolo unde a ajuns până în semifinale. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

A fost primul rezultat important din 2023 pentru Bublik, care a fost învins în penultimul act chiar de către campionul turneului din Franța, Hubert Hurkacz. Aici, în primul tur, sportivul din Kazakhstan nu a resimțit schimbarea condițiilor de joc. Bublik a beneficiat de retragerea adversarului său, după ce în primul set s-a impus cu 6-1. 

A fost meciul de acomodare la Dubai pentru kazah, care va avea încă din turul doi testul adevărat. Misiunea în fața celui mai în formă jucător din ultimele săptămâni se anunță extrem de grea, dar Bublik va încerca să-i dea o replică pe măsură fostului lider mondial. 

Meciuri tenis Medvedev – Bublik  

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar rusul s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, în urmă cu doi ani, la Toronto, când partida s-a decis în trei seturi. 

Ponturi Pariuri Medvedev – Bublik 

Victorie Medvedev la H (-3,5 game-uri) – (Medvedev câștigă la cel puțin 4 game-uri diferență) – cotă 1,47 Superbet ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Se anunță un meci mai mult decât interesant. Rusul traversează o formă foarte bună și vrea să aibă un parcurs bun și la Dubai. Bublik și-a revenit după startul slab și abordează încrezător partida din seara aceasta. Doar că în acest moment Daniil evoluează la un nivel foarte ridicat și e mult mai acomodat condițiilor de joc din Emirate. Daniil excelează la retur, unde va face și diferența în acest duel. În condițiile date, pariul la Medvedev – Bublik merge pe victoria rusului la cel puțin 4 game-uri diferență. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status