❌ McDonald – Hijikata, Hertongenbosch, 16 iunie

Home » ❌ McDonald – Hijikata, Hertongenbosch, 16 iunie

Până să ajungem pe 3 iulie, la debutul de la Wimbledon, ne antrenăm cu meciuri tenis pe iarbă la turneul de la Hertogenbosch, care și până acum ne-a adus profitul dorit la precedentele predicții. Meciul McDonald – Hijikata, din faza sferturilor de finală ale competiției, este programat vineri, 16 iunie, nu mai devreme de ora 12:00.

Sari direct la pont >>

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

McDonald – Hijikata

Mackenzie McDonald (SUA) – 28 ani – locul 68 ATP

Bucuros că a scăpat de perioada de zgură, zona în care nu se descurcă la nivelul său cel mai bun, McDonald a avut un debut abrupt și pe iarbă, după ce a cedat în primul tur al turneului de la Surbiton cu Thompson, 4-6, 4-6. Dar acum e vorba de o competiție mult mai importantă, la Hertogenbosch, fiind și concentrarea pe măsură. Iar acest lucru s-a simțit imediat în prestațiile și rezultatele obținute de McDonald, care a avut de parcurs două tururi cu adversari extrem de tari pentru acest nivel: 6-4, 6-3 în fața bielorusului Ivashka a fost urmată de și mai convingătorul succes, 6-4, 6-4, contra lui Coric (al treilea favorit la câștigarea trofeului).

McDonald vine după o perioadă grea, în care a tot pierdut, dar are scuza că a evoluat pe zgură, iar suprafața roșie nu-i este deloc prielnică stilului său de joc. Dacă ne referim strict la suprafața verde, în sezonul trecut a avut trei victorii: 2-0 cu Huesler, 2-1 cu Sousa și 3-0 cu Borges (ultima la Wimbledon). Iar acest lucru este necesar să fie îmbunătățit în actualul sezon de iarbă, ceea ce i-ar atrage o clasare mult mai bună în clasamentul ATP.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Rinki Hijikata (Australia) – 22 ani – locul 133 ATP

Australienii își pun speranțele în Rinki Hijikata să poată deveni un jucător de renume în următorii ani. Acesta a avut un parcurs destul de decent pe iarbă, după ce a trecut prin zgură ca un elev nesilitor pe la școală. Ca orice australian, nu s-a concentrat prea tare pe meciurile pe suprafața roșie, cu doar două participări, ambele eșuate din primul tur.

Pe iarbă a strâns două victorii la Surbiton, cu Harris și Ivashka, dar a cedat la un alt australian, Thompson, cel care îl eliminase și pe McDonald. La Hertogenbosch a avut nevoie să treacă de tururi de calificare, unde l-a învins pe Hasse (ajuns la 36 ani), după care a cedat cu Berankis – însă a beneficiat de calificare pe tabloul principal ca lucky loser. A avut norocul de a da în primul tur de un localnic cu wild card, Brower, pe care l-a învins cu 2-1, iar în al doilea tur l-a învins, tot în trei seturi, pe elvețianul Huesler.

În anul 2022, Hijikata nu era pregătit pentru abordarea jocurilor de pe suprafața verde, iar la Wimbledon a pierdut încă din primul tur al calificărilor, cu neamțul Kuhn, aflat pe locul 849 în clasamentul ATP.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Meciuri tenis McDonald – Hijikata

Nu s-a înregistrat niciun meci McDonald – Hijikata până acum pe circuit, indiferent de suprafața de joc.

Ponturi tenis McDonald – Hijikata

1 (câștigă McDonald) – cotă 1,42 (NetBet) ❌

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Este o mare șansă pentru McDonald să scoată puncte valoroase în clasamentul ATP și, de ce nu, chiar să forțeze chiar câștigarea titlului pe tărâm olandez. Adversarul din turul precedent, croatul Borna Coric, a fost net mai valoros decât cel din sferturile de finală, iar cu experiența sa ar putea să treacă și de Hijikata. Ce-i drept, australianul a beneficiat de tot norocul din lume pentru a ajunge până aici: postura de lucky loser și culoar favorabil.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status