➖ Masarova – Navaro, BAD Hamburg, 29 Iunie

Home » ➖ Masarova – Navaro, BAD Hamburg, 29 Iunie

Suntem tot mai aproape cu meciuri tenis de cel mai așteptat turneu de grand slam al anului, cel de la Wimbledon, dar ultimele socoteli ni le facem la competiția feminină din Germania, de la BAD Hamburg. Meciul Masarova – Navaro, din faza sferturilor de finală, este programată joi, 29 iunie, nu mai devreme de ora 12:00.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

BAD Hamburg

Rebeka Masarova (Spania) – 23 ani – locul 69 WTA

Este puțin neobișnuit să vorbim de jucătoare din Spania aflate în faze avansate la turnee de iarbă, la fel cum nici Masarova nu este vreo specialistă de iarbă. În acest sezon, a intrat pe suprafața verde la Berlin, unde a cedat încă din primul tur cu o altă jucătoare ce preferă mai mult zgura, argentinianca Podorska. Mai mult succes a avut Masarova la cel de-al doilea său turneu de iarbă, cel de la Hamburg, unde a reușit să treacă deja de două tururi, de Sasnovich și Andreescu. Iar acum se pregătește de partida din sferturi cu americanca Navarro.

Experiența sa pe o astfel de suprafața este destul de limitată, iar în 2022 a mia avut două partide înregistrate, de fiecare dată cu eșec consemnat: 1-2 cu Liu (la Gaiba, Italia), respectiv 0-2 cu Dart (primul tur de la Wimbledon).

În rest, dacă excludem meciurile de iarbă, Masarova se află într-o creștere în evoluții și în rezultate. Foarte rar a fost învinsă în tururi incipiente, iar chiar dacă n-a reușit să obțină vreun titlu în acest an, a dovedit că este o jucătoare capabilă să reușească acest lucru în viitorul apropiat.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Emma Navarro (SUA) – 22 ani – locul 60 WTA

Emma Navarro pare hotărâtă să facă un sezon de iarbă extrem de bun, iar primele semnale în acest sens au fost date prim prisma unui parcurs foarte bun la turneul britanic Ilkley, unde a ajuns până în ultimul act. În finală a pierdut cu suedeza Bjorklund, iar până atunci a reușit victorii cu Kartal, Hibino, Sakatsume și Sebov.

Parcursul de la Hamburg a întărit încrederea în forțele jucătoarei din Statele Unite ale Americii, pentru că a câștigat deja două partide, prima cu Podoroska, iar a doua a fost chiar impresionantă, 7-5, 7-6, cu experimentata Alize Cornet (meci la care franțuzoaica era cotată drept favorită).

Este primul an în care Navarro participă la categoria de senioare în turnee de iarbă, dar de remarcat că în 2019, pe tabloul principal de fete de la Wimbledon, aceasta a ajuns tocmai până în semifinale. Astfel, este un bun indicator al faptului că Emma Navarro este o jucătoare ce se descurcă bine pe suprafața verde, iar rezultatele sunt extrem de încurajatoare în acest sens.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Meciuri tenis Masarova – Navaro

Nu există niciun meci Masarova – Navarro pe circuitul feminin de senioare, dar cele două sunt tinere și au tot timpul din lume pentru a strânge cât mai multe dueluri directe de acum înainte.

Ponturi tenis Masarova – Navaro

2 (câștigă Navarro) – cotă 1,80 (Fortuna) ➖

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Pe de o parte, se poate spune despre acest meci că este echilibrat, în special dacă privim situația celor două jucătoare din clasamentul WTA. Navarro are un avantaj de doar nouă poziții față de Masarova, dar marele atu este, de fapt, suprafața pe care se joacă acest meci. Există semnale clare că Navarro este o jucătoare ce se potrivește de minune suprafeței rapide, mai ales după ce am văzut-o cum a dus cu bine la capăt replica tare primită de la Alize Cornet în turul precedent.

De partea cealaltă, Masarova se află conjunctural în această fază a competiției, fiind o prezență nefirească pe iarbă. Mizăm la pariuri sportive pe un succes al americancei Navarro, care ar putea face un pas important chiar spre obținerea titlului la Hamburg. Judecând și după regula de trei simple, cum că Masarova a pierdut cu Podoroska pe iarbă, iar tot pe iarbă a fost victorie clară a lui Navarro cu Podoroska, atunci rezultă că americanca pornește cu prima șansă și în duelul de față. Sigur că nu așa decurg lucrurile la o analiză, dar inclusiv acest fapt ne scoate în evidență o bună șansă pentru Navarro de a se impune în acest meci.   

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status