Ponturi tenis Mannarino – Gojo, United Cup, 03-01-2022 

Home » Ponturi tenis Mannarino – Gojo, United Cup, 03-01-2022 

Mergem mai departe cu pariurile din tenis, iar următorul meci pe care îl trecem în revistă e confruntarea dintre francezul Adrian Mannarino și croatul Borna Gojo, din cadrul etapei a doua de la United Cup. Partida e programată penultima a zilei pe RAC Arena, din Perth, cu începere după ora 12:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Mannarino – Gojo, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Mannarino – Gojo, United Cup 2023

Adrian Mannarino: Formă sportiv 

Adrian Mannarino e unul din veteranii circuitului. Trecut de 34 de ani, francezul însă etalează un tenis bun, iar când e în formă, se poate bate de la egal la egal cu jucătorii buni din circuit. Sportivul din Hexagon se simte bine pe toate suprafețele! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Dar în special pe hard, acolo unde armele sale se pliază foarte bine. În primul meci de la United Cup, Mannarino s-a impus cu 2-0 la seturi în fața argentinianului Federico Coria, cedând doar două game-uri! Un joc aproape perfect pentru francez! 

Următorul meci e împotriva unui sportiv cu 10 ani mai tânăr, iar partida se anunță destul de grea. Experiența e de partea lui Adrian, însă suntem de părere că partida e deschisă oricărui rezultat.  

Borna Gojo: Formă sportiv 

Borna Gojo face parte din noua generație, însă croatul a debutat mai târziu în circuitul profesionist. Uriașul din Croația va împlini luna viitoare 25 de ani, astfel că nu mai e chiar tânăr. Dar la nivel pro, joacă abia din 2020! 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Finalul de sezon a fost bun pentru Borna, care a reușit să câștige primul său titlu din carieră, e drept, la nivel challenger. În Italia, la Ortisei, după o finală cu slovacul Lukas Klein. Aici, în primul meci jucat, Gojo s-a impus tot în fața lui Coria, dar după un meci mult mai echilibrat, 7-6, 6-4! 

Partida cu Mannarino se anunță mult mai grea, dar sportivul croat își va juca șansa în fața mult mai experimentatului său adversar. Nu ar fi exclus să vedem cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Mannarino – Gojo 

Va fi primul duel direct între cei doi sportivi! 

Ponturi pariuri Mannarino – Gojo 

Total game-uri meci – peste 20,5 (se vor juca minim 21 de game-uri) cotă 1,50 (Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Gojo excelează la serviciu, la cei aproape 2 metri pe care îi măsoară, dar nu are un retur reușit. Mannarino în schimb, e mult mai mobil și ar trebui să își facă game-urile pe propriul serviciu ușor. În condițiile date, credem că meciul va fi strâns și cu cel puțin 21 de game-uri derulate! 

Minim un set Gojo (Gojo câștigă cel puțin un set) cotă 1,65 (Winmasters)

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Dacă se va merge cu serviciul cap la cap, sunt șanse mari să vedem cel puțin un set decis la tie-break. Acolo unde deznodământul e deschis oricărui rezultat. Iar în astfel de condiții, uriașul din Croația are șanse să se impună și să câștige măcar un set în fața adversarului din Franța. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status