Ponturi tenis Mannarino – Coria, United Cup, 30-12-2022 

Home » Ponturi tenis Mannarino – Coria, United Cup, 30-12-2022 

Noul sezon de tenis a debutat cu United Cup, competiție interțări, iar unele meciuri sunt mai mult decât interesante. Trecem în revistă partida dintre francezul Adrian Mannarino și argentinianul Federico Coria, din cadrul primei etape a întrecerii. Partida este ultima a zilei programată pe RAC Arena, din Perth și va începe în jur de ora 14:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Mannarino – Coria, dar și pariurile gândite, în cele de ma jos. 

Sari direct la pont >>

Mannarino – Coria, United Cup 2023

Adrian Mannarino: Formă sportiv 

Adrian Mannarino e unul din sportivii experimentați din circuit. Francezul în vârstă de 34 de ani ocupă poziția 46 în ierarhia ATP și încă mai poate etala un tenis de cea mai înaltă calitate. Finalul sezonului din 2022 a fost însă slab. 

Sportivul din Hexagon nu a mai reușit să fie la un nivel ridicat în final de an și a fost eliminat prematur de la ultimele competiții la care a luat parte. Ultimul rezultat important a fost sferturi de finală la Astana Open, turneu din categoria ATP 500. Acolo francezul pierdea în fața unuia dintre cei mai buni jucători din circuit, Andrey Rublev. 

Primul meci de la United Cup pentru Mannarino va fi contra unui sportiv care nu e un specialist pe hard. Chiar dacă e mare favorit, Adrian are nevoie de un tenis bun pentru a bifa primul succes al sezonului care tocmai a debutat. 

Federico Coria: Formă sportiv 

Federico Coria e un sportiv din Argentina, în vârstă de 30 de ani, clasat pe locul 75 în ierarhia ATP. Iar sud-americanul nu joacă rău, doar că argentinianul s-a remarcat târziu la cel mai înalt nivel. 2021 a fost cel mai bun sezon din cariera lui Federico, atunci când a reușit să bifeze și prima sa finală ATP din carieră. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Trebuie să specificăm că Federico Coria e un sportiv care preferă zgura, iar cele mai multe meciuri într-un an calendaristic le desfășoară pe suprafața roșie. De altfel, ultimele meciuri din 2022 au fost pe această suprafață. Cu o semifinală și finală în circuitul challenger. 

Ultimul meci jucat pe hard a fost la US Open, acolo unde ceda în turul secund în fața campionului Carlos Alcaraz. Primul meci de la United Cup va fi greu, dar Coria speră la o evoluție cât mai bună. 

Meciuri directe Mannarino – Coria 

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi pariuri Mannarino – Coria 

Victorie Adrian Mannarino 2-0 la seturi cotă 1.64 (Fortuna)

Credem că diferența de valoare e una clară între cei doi jucători, iar acest aspect se va simți și pe terenul de joc. Coria e un jucător de zgură, iar rezultatele sale pe hard au fost modeste. Mizăm pe o victorie în minimum de seturi a sportivului din Franța! 

Victorie Mannarino și total game-uri sub 22,5 (Mannarino câștigă și maxim 22 de game-uri) cotă 1.75 (Betano)

Cum ziceam, Coria e un jucător ce se simte bine pe zgură. În ultimele 10 partide jucate pe hard, argentinianul are doar două victorii. Mannarino e solid pe ciment și are și avantajul experienței superioare la acest nivel. Vom miza pe victoria francezului și maxim 22 de game-uri disputate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status