❌ Llamas Ruiz – Ficovich, Segovia Challanger, 28 iulie

Home » ❌ Llamas Ruiz – Ficovich, Segovia Challanger, 28 iulie

Facem trecerea către meciuri tenis de suprafață dură cu un turneu Challanger, cel din Spania de la Segovia, până să ajungem la marile dueluri din America centrală ce se preconizează pentru perioada următoare. Astfel, în sferturile de finală ale competiției, este programat meciul Llamas Ruiz – Ficovich, vineri, 28 iulie, nu mai devreme de 12:30.

Sari direct la pont >>

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Ssagovia Challenger

Pablo Llamas Ruiz (Spania) – 20 ani – locul 184 ATP

Pe de o parte se poate spune despre Llamas Ruiz că nu e cine știe ce prospect, fiind la 20 de ani pe locul 184 ATP, în timp ce conaționalul său de aceeași vârstă, Carlos Alcaraz, este deja pe primul loc mondial. Dar, în același timp, e loc pentru toată lumea în circuit, iar Llamas Ruiz încearcă să și-l creioneze pe al său cât mai aproape de top 100. Marea sa problemă din acest an a fost că n-a reușit să ducă la bun sfârșit turneele la care a participat, de regulă fiind eliminat după unul sau două tururi parcurse.

Până să plece în Statele Unite, la turneele de hard specifice perioadei competiționale, Llamas Ruiz a avut ocazia să intre în două competiții în Spania natală pe suprafață dură. Mai întâi, la Pozoblanco Challanger, unde a trecut în primă fază de veteranul Verdasco, după care a pierdut, 1-2, cu un alt spaniol, Moro Canas (locul 276 ATP). În 2023, mai precis în luna februarie, Llamas Ruiz a mai participat și la alte turnee de hard în acea perioadă, dar fără mari succese care să iasă cumva în evidență.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Juan Pablo Ficovich (Argentina) – 26 ani – locul 292 ATP

Ficovich are nevoie de cât mai multă consistență în rezultate ca să facă saltul vizat în clasamentul ATP, ceea ce l-ar plasa mai ușor către turnee importante ca participări. Forma sa de moment se prezintă bine, după ce trecuse fără prea mare succes pe zgură și iarbă. Dar pare să se descurce cel mai bine pe hard. De exemplu, săptămâna trecută, tot pe hard în Spania, la Pozoblanco, Ficovich a ajuns până în finală, unde a cedat abia în tie-break, în set decisiv, contra principalului favorit al turneului, Grenier. Reușise patru victorii, cu Peniston, Ilkel, Cukierman și Atmane, fără să fi fost favorit la victorie în niciun meci din cele patru câștigate.

Parcursul bun de hard a continuat și la Segovia, actuala competiție în care activează, cu două succese fără set pierdut, cu Beller și Palan.

Iar Ficovich a disputat pe hard cele mai multe meciuri din acest an din totalul prezențelor sale pe teren, ceea ce ne indică o afinitate pentru o astfel de suprafață.

Joacă pe Superliga cu Superbet în fiecare etapă!
Pariază 23 Lei și primești 24 Lei Pariu GRATUIT
Doar la Superbet!

Meciuri tenis de Llamas Ruiz – Ficovich

Nu există niciun meci direct înregistrat Llamas Ruiz – Fiocvich, indiferent de suprafața de joc.

Ponturi tenis de Llamas Ruiz – Ficovich

Minim 1 set Ficovich – DA – cotă 1,55 (Superbet) ❌

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Finalist la Pozoblanco, Ficovich a confirmat deja și la Segovia că își continuă jocul solid pe suprafața dură. Iar la pariuri sportive avem prilejul de a prinde o cotă sănătoasă pentru minimum un set pe care să-l adjudece în fața lui Llamas Ruiz, un jucător fără prea mare experiență în general, cu atât mai puțin pe hard.

Diferența de nivel pe hard ar fi trebuit să ne indice o cotă mai mică pentru un succes al lui Ficovich, dar dacă așa au decis bookmakerii, ne e suficient să pariem pe cel puțin un set câștigat de argentinian. Cei mai curajoși pot merge la extrem și să joace direct 2 solist, dar cum prudența este mama câștigului pe termen lung, să fim totuși realiști și să ne mulțumim cu 1,55 pentru minim un set Ficovich.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status